• chikn

    zdravicko, padla mi do oka http://www.bbbparts.cz/?… podsedlovka, ale na zivo sem ji nikde nevidel. chci to poutko na blikacku, coz ma ale zajima me, jestli se tam vejdou montpaky, malinkej multiklic, duse, popr nakej toaletak :) nebo jestli bych chtel moc od takovyho prcka (je to XS), v kramu jsem na ni nikde nenarazil a rozmery na webu jsem taky nenasel, tak jestli s ni nekdo mate zkusenosti ;-)

    0 0
    • StuntJ  

      Ty riskuješ, že tě místní rada starších za podsedlovku minimálně sežere a pokud řekneš, že máš ještě pumpu a držáky na pití, tak to se tu s tebou nikdo nebude bavit … Teď vážně, skus se na ni někde mrknout v kameňák u a uvidíš :o)

      0 0
      • chikn  

        hehe a to si ten multiklic mam davat za usi? uz vidim, jak po padu sbiram vsechno z okoli zase do dresu. jinak samozrejme pumpicku pod drzakem na lahev mam :) ted jsem zjistil podle tohodle obrazku http://www.cyclingsports.com.au/Detail.htm?…, ze se da dat blikacka i na tuhle brasnicku, tak asi pujdu do tyhle v Mku. kramu sem prolez dost a vzdycky se mi na ni neco nezda, nebo je to drahy (topeak) a na bbb sem bud nenarazil nebo tam meli ty vsemozny umely prichytavatka, ktery nevim nevim jestli mam potrebu testovat

        0 0
        • StuntJ  

          No možná se tu trošku ztrapním, ale budiž. Já mám tuhle, je dostatečně velká a pojme toho dost, navíc se dá ještě zvětšit, když je třeba :o)

          0 0
    • Hornet  

      Zda sa to byt dost velke, da sa aj rozopnut, cize sa zvacsi, tak by nemal byt problem tam dat to co pises.

      0 0
    • Trainman  

      Zdravim. Mam tu nejmensi od BBB a naspu tam dusi, tri montpaky a lepeni. Takze si myslim, ze by to mohlo byt OK. Jo, koukam ze ses z Pribrame. Kdyztak napis na mail trainman@email.cz :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.