• stribrnak

    Zdravicko vespolek, priznavam se, ze jsem az dnes zaregistrovany, ale jinak pritomen imrvere. :-)

    Jakou byste doporucili co nejlehci podsedlovou brasnicku a take hustilku (for MTB)? Samozrejme co nejlepsi a za rozumny love. :-)

    0 0
    • JFB  

      no nevim, jestli u brasnicky zalezi na vaze:-) jinak je toho spousta v historii, nedavno jsem na to koukal. pumpicky tam asi budou taky. jinak ja mam dobry zkusenosti s wella duopist. akorat nema mrcha pojistku proti „upadnuti“ na uchytech…

      0 0
      • stribrnak  

        Kdyz redukuji celkovou vahu, tak i u brasnicky. :-) Vozim malou ramovou, je to vetsi jistota, ze ji neztratim, ale zmena je zmena. Wella duopist jsem mel do nedavna a uplna spokojenost. Pak mi asi ulitla nekde pri sjezdu z Falkensteinu (Sumava) a slapat zpatky se mi fakt nechtelo. Holt musim jit do nove a s poradnym uchytem.

        0 0
        • Lister  

          // Kdyz redukuji celkovou vahu, tak i u brasnicky //

          souhlas, takže veškeré brašnička zaho´d a pořid si kejmla a pak ještě odšroubovat košíky na láhve. Takže brašničku máme vyřešenou. Pumpišku používám taky Vale duopíst, za ty prachy není špatná, ale nafoukat tím 2,25 pláště je někdy o nervy. Určitě se dá sehnat výkonější, ale taky patřičně dražší.

          0 0
    • orca  

      taštiček je hafo, snad jen vybrat a podle toho kolik toho chceš dát do taštičky. Mám tu co se přišroubuje k sedlu a obepne sucháčem k sedlovce. Jen si dej pozor aby ty šroubky v tom zámku nevyčnívali jinak tě budou narážet na sedlo jak ti bude pružit.A hustilku mám v dresu :-( zatim..

      0 0
    • Mamutt  

      Používám ideální kombinaci fšecko f kejmlu.

      0 0
      • myscho  

        idem kupovat podsedlovku a mam taku otazku ci mam sancu najst taku co sa do nej priamo zmesti aj pumpa ono je uz stara drziak uz nemam a aj tak ju teraz mam v ramovej kapse dik

        0 0
    • quassar  

      K ty brasnicce, rozhodne bych nesetril, ja uz letos tri rozsapal, chce to neco fakt pevnyho (teda jestli jezdis zavody).

      0 0
    • Santus  

      na jednom kole mam podsedlovku na plastovych lyzinach a suchacem chyceny k sedlovce, tento plastovej system se mi nezda uplne sikovnej, protoze mi praskl, opravil jsem. Na druhym kole mam podsedlovku ktera je jen ze suchacu, prvne jsem k tomu nemel duveru, ale velka spokojenost, navic to jde suchacem stahnout dokola, takze v tom nic nechrasti, vaha 94g.

      0 0
    • nachti  

      Neporadím Ti jakou brašničku a pumpu, ale něco přece. Mám zkušenost, že po několikerém pádu se brašnička utrhne, nebo nějak potrhá. Tak doporučuju bračnu pod sedlo co nejmenší a hned jak ji namontuješ tak ji ještě přitáhni k sedlu stahovací páskou. Mě tak drží brašna by? už téměř rozpadlá furt. Pump jsem vyřešil tak, že jsem ten držák přidělal zepředu k sedlovce páskou a pumpu pojistil sucháčem. Dnes se mi sice urvala, ale vydrželo to rok.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.