• kungpao

    Nazdar, vyhľadávanie som použil a nenašiel som nič. Mám prosbu. Začiatkom mája (po festivele – t.j. okolo 4.-5.5.) sa chystáme s partiou na Gardu. Väčšina ľudí tam ale chodí na prelome máj/jún (květen/červen). Ak máte niekto skúsenosti s počasím na Garde začiatkom mája, dajte vedieť, prípadne to môžeme posunúť o 1–2 týždne kým nemáme rezervované ubytovanie). Dík.

    0 0
    • MlokCZ  

      Byl jsem kdysi v Dolomitech koncem května na týden. První dva dny na Gardě, pak přesun do oblasti Cortiny. Na počasí jsem měli docela štěstí (pršelo jen po cestě a první celý den souvisle a pak celý zbytek sluníčko). Přes den bylo dole u Gardy kolem 20ti, takže paráda, u Cortiny kolem 18ti. Nahoře kolem 2tis. pak 5–10st. a třeba na Passo de Fedaia byla ještě spousta sněhu. Já bych se to snažil posunout na co nejpozdější termín to půjde.

      0 0
      • MlokCZ  

        A v noci už třeba jen u Lado di Vedro nebo pak u Cortiny (kde jsme spali i v kempech trošku výše kolem 800–1000m), tak mrzlo a ráno kolem 8 pěkná kosa. Do 10ti bylo většinou už teplo.

        0 0
        • kungpao  

          Spanie určite plánujeme v apartmáne. Jednak to vyjde skoro rovnako a jednak už na to máme vek… :-)

          0 0
    • Honzas  

      Byl jsem tam loni 4. – 8. května. První dva dny pršelo, pak svítilo sluníčko a přes den bylo i docela teplo (třeba i 25 stupňů). V noci kosa pořád, sedět venku se dalo, ale byl jsem v čepici, polartecový mikině a zimní bundě a žádnej hit to nebyl. A voda byla ******** studená. Ale ono to tam není ani v srpnu žádná sláva.

      0 0
      • kungpao  

        Ako to vyzeralo hore na tých kopcoch – boli tam ešte flaky snehu alebo už všetko roztopené? Co sa týka tejto zimy je to možno blbá otázka lebo snehu je málo, ale na západe majú všetko lepšie a hlavne viac… :-)

        0 0
        • Honzas  

          No to je dobrá otázka… Myslím si, že tam už sníh nebyl vůbec a nebo jenom nějaký zanedbatelný ostrůvky. Nejvejš jsme vyjeli na Tremalzo (cca 1800 mnm) a seděli jsme tam normálně na trávě. Takže spíš ne. Ale loni byla ještě divnější zima než letos.

          0 0
    • Palo TT  

      Akurat som pred hodinkou objavil nejake zatulane fotky na disku. Boli sme 1. majovy tyzden 2006. V kempe pri jazere som spal vonku na nafukovacke, lebo sa mi nechcelo tlacit v aute a stan sme nezobrali :) ale mam vcelku dobry spacak… Do stanu pohoda. Trochu snehu bolo nad 2000 (v tieni okolo vjazdu do tunelov).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.