• Bocka

Ahoj, měl bych dotaz ohledně nového obutí na mého Ronina. Nyní tam mám základní CONTINENTAL Speed Ride 700 × 42c a zvažuju výměnu za něco s větším vzorkem a dopředu jsem uvažoval o malinko širším plášti. Momentálně s ním jezdím po Praze a širší plášť vepředu by mi mohl přidat trochu komfortu navíc. Nynější pláště mají sice označení 42c ale reálně mají šířku kolem 39mm, takže ve vidlici je spousta místa. Uvažoval jsem o Continental Race King 29×2,00 (50–622) Performance – kevlar Máte nějaké své zkušenosti se širším pláštěm na gravel/cyklokrosku? Díky za odpovědi.

0 0
    • TK75  

Maxxis Rambler 700×40 se chystám koupit na Ronina já.Teď tam mám Ritchey Speedmax 700×40 a ty jsou skvělé, ale vzadu je fakt málo místa.Ty Ramblery, co jsem našel informace na webu, mají reálnou šířku 38mm.Ještě jsem uvažoval nad Specialized Trigger 700×38 tam jsem našel reálnou šířku 35mm.Ronin je prostě stavěný spíš na cyklokrosové pláště, než na velké gravel balóny:-)

0 0
      • Bocka  

Ahoj, díky za reakci :) Je fakt, že vzadu je hodně málo místa tam se určitě 622–50 nevleze… mohl by jsi vyfotit zadní stavbu s tím pláštěm Ritchey speedmax 700×40 kolik tam máš teď místa? Díky :)

0 0
        • TK75  

Jak vidíš je to jen tak tak.Dokonce jsem zjistil, že mám lehce odřené od pneumatiky vnitřky rámu.Tak jsem na to místo dal plastové pásky.Prostě chce to dozadu 35–38mm max.

0 0
      • bezdratova.sprcha  

U Ramblera zalezi na provedeni a rafku. Dela se v 38 i 40 mm variante s ta 40mm varianta podle data vyroby muze mit i pres 40.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.