• fragilis

Ahoj, Co říkate na pláště Panaracer Speed Blaster? Samozřejmě hodnoťte s ohledem na jejich určení na tvrdý povrch. Obouvá do nich svoje kola ještě jiná firma než Author?

0 0
    • Palba  

panaracery patri mezi ty horsi plaste. Zda se me ze maj relativne velkej valivej na to jak jsou siroky, brzdna draha taky nic moc a nepodrzej, spis zhazujou.

0 0
      • fragilis  

Velkej valivej odpor?,např. Speed Blaster mají mít nízkej valivej odpor protože jsou určeny na tvrdý povrch ( vyčetl jsem to na stránkách výrobce). Díky za poznatek, ale je to moc obecně napsané. Zajímá mě konkrétní zkušenost a srovnání Speed Blaster s jinými plášti v téhle cenové kategorii např. Rubena Trilobit Racing 56.

0 0
        • Palba  

ve srovnani s michelin X-Comp ktere stoji 280kc maj micheliny mensi valivej odpor, lip drzej v terenu, lip drzej v bahne a maj mensi nachylnost na prorazeni. ve srovnani s Hutchinsonem spider 2.0 jsou urcite panaracery rychlejsi, ovsem to je tak vsechno :D

0 0
        • Blade  

tak tak. vozil sem je. sou na tvrdej povrch, blato jim nic nerika, ve vyjezdech a sjezdech docela problem. kdyz uz panaracer tak Fire XC.

0 0
          • fragilis  

Jasně jsou na tvrdý povrch, právě na to je chci- suché polní a lesní cesty, rozbitý český asfalt- silnice druhých a třetích tříd.

0 0
      • CraObs  

no ja vozim FIRE XC PRO 2,1 predtym 1,8.. niesu najrychlejsie ale zeby nepodrzali? no neviem. podla mna drzia super, mozes v poho drtit v terene na hline, blate, korenoch, kamenoch.. jediny problem som s nimi mal na asfalte ked prsalo.. to bola jedina vec co neustali..

0 0
    • enjoy  

s jinym semi-slickem ti to neporovnam,ale mel jsem je na visionovi a jel docela pekne,akorat vzadu rychle sel do kytek a na defekty taky nebyl zrovna nejlepsi.

0 0
    • yoggi  

ja ich mam tiez a moja skusenost je ze v horach v blate to uteka ako besne. na ceste a suchych polnych cestach su v pohode drzia. aj v hore drzia stopu pokial je sucho a teren nie je narocny. ak chces s nimi jazdit po ceste a suchych horskych cestach tak budes spokojny ale ak pojdes s nimi do blata tak sa zabijes :)))))))

0 0
      • fragilis  

Do bahna bych s nima radši vážně nejel a když-tak hooooodně pomalu :-), co ty Rubena Trilobit Racing 56, jezdíte na nich někdo?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.