• kapr

    Jezdím na Giant Reign 3. Je to trochu enduro. Chci letos projet Dolomity. Terén 70% asfalt a 30% terén. Testoval jsem kombinaci NN/RR a NN/RR vše v 2.25. Jednou výjezdem a sjezdem Milešovky a podruhe v Lužických horách. Kombinace NN/NN sedí jak přibitá, ale v pevném terénu nestíhá NN/RR. Kombinace NN/RR zase trochu plave při sjezdech. Do těch Dolomit uvažuji o kombinaci. RR/SS nebo NN/SS ale nevím zda 2.1 nebo 2.25. Je v tom skutečně tak velký rozdíl?

    0 0
    • biker007  

      zalezi po cem chces jezdit. pokud po sotiline nebo asfaltu, tak klidne staci nejake bezne 2.1, nebo 2.2. Tim myslim treba RR, NN,SS. Ale pokud mas rad kamenite sjezdy, sutova pole a podobne ( a kvuli tomu tam prece jezdime, ne:)?, tak se mi osvedcili Continental Vertical 2.3. Po asfaltu to jde prezit a ve sjezdu drzi jak pribita.. nic lepsiho sem na jezdeni v alpach zatim nenasel. jetos sem zkusil koupit Michelin XCR AT 2.0, ale zdaji se nejaky malo drapakoidni:) mno, uvidime za 14 dni:)

      0 0
    • Daf  

      Neni potreba zadny agresivni vzorek, ani kdyz je mokro tak tak tam blato prilis neni. Spis bych volil nejaky sirsi plast, ktry si muzes dovolit nehustit uplne natvrdo, jeho trakci pak vyuzijes pri prudkych vyjezdech. Ja jsem v celku bez problemu vozil pythony, ale jezdil jsem tam uz i na semislickach.

      0 0
    • MlokCZ  

      Taky bych nedával nijak příliš agresivní vzorek a maximálně NN/RR. Šířku klidně 2,25. Ve výjezdech po asfaltu je to fuk, že je širší. Ale na co bych si dal pozor je proříznutí pláště. Ostré úlomky tam jsou všude. Pokud tedy nějaké Schwalbe pláště, tak bych volil snake skin verze.

      0 0
    • Blackbiker  

      Hele asi mi čteš myšlenky:-)Mám taky Giant Reign 3 a jedu letos do Dolomit taky(asi Garda nebo Tonale=ještě se neví).A hledám taky plášťě:-) Jen moje verze je 70%terén a 30% asfalt:-)

      A rozměrově víc než 2,3 – tyhle Buldogy Air Light mi prostě nestačí:-)

      jinak jsem tam koupil zatím jen dozadu DH duši Maxxis 2,2–2,5, protože origo duše jsou tenký a snad 1,9–2,1.Nevím jestli chtěli ušetřit ale pro tyto pláště teda s rozměrem šetřili:-)

      0 0
    • scret  

      no ja bych do dolomit plaste typu RR nebral,to drbnes i u nas o kazdy suchy steblo travy natoz v suti:(

      0 0
    • Bull  

      Ahoj, planujeme s pritelkyni dovolenou na Garde a premyslel jsem o Maxxis Crossmark vpredu a Kenda Karma vzadu – oboji 2,1. Spatna volba ? Co jineho by jste doporucili s cenou okolo max 500/ks ? Nejezdime zadny brutus … Diky za tipy.

      0 0
    • tom xtr  

      Pro stejný účel jsem před nedávnem objednal Schw. SS 2,25 v provedení snake skin (myslíl navíc za docela dobrou cenu). Výběr byl jen podle testů a referencí, ještě jsem je nejezdil, tak jsem zvědavej. Na maratony s nimi napočítám.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.