• milan.ondrka

Zdravim na svojom trekingovom bike mam 42–622 plaste. Kedze 75 percent stravim na asfalte, 25 percent na ponej ceste (do tejto kategorie zahrnujem aj panelovu cestu), ktore by ste mi viacej odporucili 25mm (25–622) alebo 32mm (32–622) siroke ? Ako vela ovplyvni 25 jazdu v terene oproti 32 ?

0 0
    • krabica  

A co kompromis 28? :-) 25 mm mi příjde na treka hodně málo. Takže spíše těch 32.

0 0
    • Erknold  

já bych zustal u 42 a koupil jezdivé pláště typu hurricane. Rychlost úzký moc nepřidá, komfort ubere více.

0 0
      • mr.ricardo  

asi tak, jen se pripravis o pohodli, maximalne bych uvazoval o 35, dobrou zkusenost mam s Schwalbe Marathon Racer, drzaky, za dve zimni sezony jedinej defekt a to jeste z boku, pekne jedou a nestoji moc.

0 0
        • Erknold  

kolega se na treku honil za pláštěm pod 30. Stejně to nejelo, jak si představoval a sotva sjel ze silnice, tak se vždy někde vymáznul :) Tak si koupil silničku a je spokojen :)

0 0
        • Jezevec70  

Že nestojí moc? :-) Pokud pro tebe znamená 650Kč za plášť s drátěnou patkou v základní verzi Performance, že nestojí moc, tak to fakt nevím. A v kevlaru s lepší směsí jsi na tisícovce.

Ale pláště jsou to dobré. Sám vozím 30mm na cyklokrosce, ale ještě za původní cenu 400Kč.

0 0
          • mr.ricardo  

Pred dvema lety jsem koupil v akci na mojekolo kevlar za 399.-. Ted, kdyz je mam vyzkouseny, tak do nich pujdu znovu. Maji najete cca 3 tis. km, predni je jako novy, zadni uz ma nejaky znamky opotrebeni. Jezdi jen pres zimu v tom posypovym bordylku, sem tam to strihnu pres nejakou polnacku, jedinej defekt jsem mel, byl z boku od akatovyho trnu. Kdyz vezmu, co me stoji plaste na silnicku, tak za tyhle tech 800.- klidne dam.

0 0
    • milan.ondrka  

HD Speed Guard RoadStar alebo RaceGuard SpeedGrip

0 0
    • scota  

Např. Continental Contact 2 rozměr 32×622 případně 37×622

http://www.koloshop.cz/…-32-622.html

http://www.koloshop.cz/…-37-622.html

0 0
    • Singlespeed  

25 mm mimo asfalt určitě, je to o hubu :-). 28 mm je taky dost málo, 32 mm alespoň s nějakým vzorkem už se dá, ale zase v porovnání s hladkou nabušenou dvacetpětkou to na asfaltu nejede.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.