• Harper66

    Zdravím zdejší fórum, uvažuju o Pivotu Firebird 2022 Pro XT/XTR – air Alloy Wheels, je tady někdo kdo má tohle kolo? Co si o něm myslíte, bude to dobrá volba? Chtěl bych ho jak na traily různýho druhu od flow trailů po kamenité traily a občas bike park, tak někdy na delší vyjížďku cca 50km. Taky hledám kolo, který pojede dobře i do kopce. Podle recenzí by mělo na to, že se jedná o full díky dw linku. Vím, že je Pivot hodně drahá značka ale jestli to kolo za to stojí, tak bych se plácnul přes kapsu. Podle výšky zvažuju velikost M.

    Díky

    0 0
    • novas752  

      Hele tohle nejsou kola ne delší vyjížďky lehkým terénem, ani Firebird ani endura celkově, pokud s tim nejedeš kudlu z kopce tak je to dost nezáživné kolo, bez kompromisu to projede strašně moc samo o sobě a jen na tom sedíš.

      0 0
    • Harper66  

      Firebirda bych měl hlavně do terénu ale někdy jet třeba někam dál kde se střídá les a silnice, tak by to na tomhle kole nemuselo být úplně utrpení. Zajímalo by mě, jestli je tady víc než jeden člověk co to kolo opravdu má. :D

      0 0
      • MichaelSimek  

        fakt zadnej problem popojet i delsi vyjizdku, nejvic to zpomalujou plaste ktery na to das ale za pedalem to jede pekne

        1 0
    • MichaelSimek  

      To kolo jede fakt super, hravy, slapavy, chce zatacet, „poppy“, nemam tomu co vytknout a to mam tejn stejnej model Pro/XT/XTR na DT 1700XM nebo jaky model kol tam maji

      1 0
      • Harper66  

        Díky za osobní zkušenosti, tady asi nebude moc lidí co to kolo má, možná i vzhledem k ceně. :D

        0 0
    • polycz  

      Co Giant Trance nebo Trance X? To je super universal jak na slapani tak na sjezdiky.

      0 0
    • vaclaw  

      Hele s tím kolem zkušenost nemám, ale nebál bych se vůbec, že by to dělalo špatně to, na co je určený. Pokud jsi schopný to pořádně nakrmit z kopce, tak si to užiješ parádně. Všechno ostatní na jiným kole bude zábavnější. Ono hodně lidí při výběru kola (nejen) má tendenci vybrat si podle extrémních případů, ale za mě je lepší si vybrat podle běžného případu použití. Jestli chceš univerzál na ježdění po trailech za barákem a výlety po okolních lesích, který občas vezmeš na delší xc vyjížďku a občas proletět do bikeparku, osobně bych koukl po nižších zdvizích.

      1 0
      • Harper66  

        Switchblade by taky asi nebyla špatná volba, když člověk nejezdí převážně bikeparky.

        0 0
        • novas752  

          Nebo radši Mach6 nebo Shadowcat

          0 0
          • goofy  

            Jo to jsou dva kousky, co by se mi líbily… Mít na to, tak bych měl těžké rozhodování… :-)))

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.