• knihomol

    Zdar Bikeři,

    chtěl bych jet o tomhle víkendu Day by night. 7hodinová štafetovka dvojic, viz: www.vlaska.cz , ale můj parťák je na dovolené a nestihne se vrátit. Už jsem to párkrát jel a je to dost dobrý. Kdybyste někdo chtěl taky a byl solo, tak dejte vědět!

    0 0
    • Tomys  

      Ahoj, odkud si? Já jsem z Pardubic a jsem zatím bez auta. Reálné by bylo pokud by si byl odněkud jako jsem já a mohl jsem s Tebou na závod jet…Určitě to bude dobrý štafetový závod.

      0 0
    • Tomys  

      A, už to vidím v profilu-Domažlice. Tak to je trochu z ruky, škoda, no zkusil jsem to. Tak Ti přeju,ať najdeš k sobě parťáka a hodně úspěchů na trati. Sakra musím pořídit do jara auto a samozřejmě také nový vysněný bike…

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Vlak to řeší, ne? Startuje se pozdě v sobotu. A přespání v Praze najdeš. Taky jedu vlakmo.

        0 0
        • Andrea  

          Byl to super zavod. Jedna fotka pro Blackyho.

          0 0
          • jonti  

            Super fotka, a to mi Blacky rikal, ze pry ho to unavilo :)

            0 0
          • McBlacky  

            sem dám fotku po dojezdu az je vytáhnu doma z fotáku, tohle je po druhým kole tipuju – podle plný bedny těstovin :) to bylo ještě hej :)

            0 0
            • Maroška  

              kohosi s dekou přes hlavu sem může strčit každej :-)))  ale klobouk dolů, mně stačilo těch 70 (a něco), jet tímhle tempem 100, tak v neděli maximálně lezu po čtyřech.

              Simčo, moc díky!

              0 0
    • McBlacky  

      strašný, hrozný, příšerný, mnohem horší než 24H. Tak rozsekanej jsem nebyl za celou letošní sezonu. 100km sprintu na devíti kolech :/ to byl nápad.

      vydřenej druhej flek o pár sekund na první… příští rok si to hodně rozmyslím. Díky  technicky lehký trati se nedá v noci moc najet, kromě pár desítek vteřin z Kazatelny.

      Zázemí a organizace super. Díky Jontimu, že tam trpěl se mnou a Simče, že se o nás starala.

      0 0
      • Pebe  

        musim souhlasit, že to bylo mnohem horší než 24h, jak to byla rychlá trať a muselo se střídat po každym kole, tak to bylo hrozný. Byl jsem rád, že jsme se doplazili do Prahy, v neděli jsme skoro nemohl chodit. A jak píšeš, zázemí a organizace super.

        A ještě jednou gratulace i k tomu druhýmu fleku, škoda toho defektu.

        výsledky už jsou

        fotky ode mě

        0 0
    • McBlacky  

      jak jsem to viděl já na http://mtb-blog.cz/…y-night-23-8 + nějaký fotky

      0 0
    • -Alan-  

      Osvěžím toto vlákno. Sháním parťáka či parťačku na letošní ročník. Všichni známí vyhořeli a nerad bych o to letos zase přišel.

      Nabízím dopravu z Hradce Králové vlastním autem dle dohody (kombík, 2 střešní nosiče a místo pro další případně nosič na kouli). Vracet se budu až v neděli.

      Předloni jsme s kámošem skončili na 9. místě, ale hlavně se mi hrozně líbí charakter závodu. Proto můj hlavní požadavek na parťáka není bedna (nemyslitelné), ale aby to nezabalil v průběhu (jsou dvě výjimky – požár a mobilizace). Aktuální forma stačila na 138. místo na krátkém Bělohradu.

      0 0
      • -Alan-  

        Nebo znáte někoho, kdo by jel? Sem s kontaktem.

        0 0
      • -Alan-  

        Fakt nikdo? Tak to letos vypadá, že mi není souzeno to jet. Dneska končí online přihlašování, ale i potom do toho pudu, když to bude s někým domluvené. Případně mě můžete kontaktovat na 777866671.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.