Páčky Sh Deore SL-M511 / Home install

8 nepřečtených
  • BOGaRT

táák, podařilo se mi zničit páčku, levou (taky Shimano Deore SL-M511), nevím jestli pro ni byl fatálnější pád nebo pokus o opravu. Tak mě zajímá když si ji objednám z netu, zvládnu montáž doma (tz. jen userfriendly nářadí typu imbusy, šroubováky… žádné stahováky apod). Páčka příjde v kompletu s přimontovanym lankem?, nebo lanko musím přimontovat i k páčce? (z tomo mam totiž trošku strach po zkušenostech s demontem) Tak dělali byste to doma nebo to patří do servisu? Díky.

0 0
    • wraith  

Lanko už tam daný je, taky sem nedávno spravoal páčku od přesmyku, co s ní máš?

0 0
      • BOGaRT  

Neuvěřitelně šikovně jsem s kolem spadl. Maso je OK, takže sem rád jek ten pád dopadl. a následný pokus o opravu skončil při sborce, kdy sem srthl závit na šroubu. tak ani nevim jestli by to fungovalo…

0 0
        • wraith  

na kterým šroubu? Jestli myslíš ten zvrchu, jak to celý drží po kupě a pod ním je taková ta hvězdice, aby se to nepovolovalo, tak mě už to taky pořádně nedrželo, tak sem do toho závitu kápnul trochu lepidla a drží to:)

0 0
    • maxtor  

Teď nevím, jestli si někdo dělá srandu, nebo to myslí fakt vážně…

K instalaci páček potřebuješ jediný imbus na připevnění objímky na řidítka, lanko by tam mělo být. Pokud ne, tak jej tam musíš nainstalovat, kdy odmontuješ takovou krytku na těle řazení. Všechno je napsané v manuálu… No a pak ještě seřídit chod smyku… Práce tak max. na 15 minut … a to jsem hodně přidal…

0 0
      • multib  

„Teď nevím, jestli si někdo dělá srandu, nebo to myslí fakt vážně…“ .. A že to říkáš zrovna Ty, který jsi mi radil změřit šířku zubů šuplerou .. :-) J.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.