• chose-cb

    Zdravím, patral sem v minulosti ale nenasel sem to co potrebuji. Proto prosim o radu. Vykakalo se me zadni kolo a to ze v orechu. Kdyz sem orech rozebral zjistil sem ze lozisko ktere tam mam jen jedno, vysypane neni ale co me zarazilo je ze zena ktera jezdi stejna kola tam v orechu ma dve! kolo me nefacha drhne, obcas nefunguje volnobech tak jak ma zkratka si nevim rady. V servisech nejsou kloudni me poradit:(nabejvam dojmu ze jde o vadu vyrobku. Ptam se nevite kde by se dal sehnat novy orech?

    0 0
    • Ricci  

      mam podobny problem, dodrbal som predvcerom orech na F RM5, vysypalo sa mi vonkajsie lozisko na orechu a mam obavu, ze novy orech bude drahy ako hovado…

      0 0
    • Labusch  

      Jaka je tam velikost imbusu, zadnej co ma tam nepasoval.

      0 0
    • BOTAnick  

      Tak dneska se mi stalo taky, vyndám osu, s ořechu vytočim matku a už se na mě hrnuly malinký kuličky v bahně, hnus a něco co má bejt v kuse je na dva kusy, řekl bych asi dráha pro ty kuličky, taková trubka a ta je na dva kusy. To druhý ložisko v ořechu je klasika prumysl ale tohle byla nějaká sračka. No pár let to mám a jezdím pořád, tak nevim.

      0 0
      • Labusch  

        Hmm pružinka praporku v čudu.

        Nákej nápad jak vyrobit pružinku nebo kde ji sehnat? V servise ji pokouší sehnat už přes tejden, tak to vypadá že si budu muset zahrát na kutila Tima a dojdu koupit kroužek na klíče.

        0 0
    • hovanec  

      Tak pro všechny, co budou v budoucnosti rešit ona ložiska v ořechu, tak se dají sehnat na kolokrámu za 300 Kč/ks. Cena ořechu je hrubě přes 1000 Kč, tak myslím, že vyměnit ložiska by se vyplatilo.

      Typ: RM0–009 – origo FULCRUM

      http://www.kolokram.cz/…rm0–009.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.