• -Alan-

    Hledal jsem a nenašel. Letošní ročník asi ještě nemá svoje vlákno. Tak co? Kdo pojedete? Byl jste někdo na projíždce? Jaké byly vaše dojmy? Já jsem tam byl a celkově dobrý, zase hodně v lese. Pár míst se mi nelíbí, a tak o nich napsal poznámky na svůj web. Mám ho na B-F uveden, ale kdyby někdo chtěl číst, tak pro jistotu gavel.ic.cz.

    0 0
    • kámen úrazu1  

      Chybí mně pojedu, mám to při ruce, ale trať hodnotit nemůžu, bo ji neznám. :-) Alane, je u brodu vidět avizovaná možnost objetí? Půl metrem vody jet nechci, na to mám Drajdu příliš ráda.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Ale jak čtu Tvůj komentář k závodu, lituju, že jsem už zaplatila startovný. Na špunty jsem si zvykla, tlačím startovní pole odzadu, takže se zašpuntovávám často, ale dělení tratí na křižovatce mně vyloženě nahání strach. :-/

        0 0
        • hydrant  

          já letos nejedu, bo jsem marod, ale buď bez obav, je to sice rovinatý, ale objet se to dá, nemusí být všude krpály až do nebe. V Hradci se nezvrací z kopců, ale z rychlosti :-) a když to máš tak blízko, byla by škoda vynechat

          objetí brodu je v poho, značený tak, že v klidu stíháš odbočit. Ale uhýbaj jen slabší povahy.. :-) Tvrďácí to jezděj přímo !

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Já mám brody ráda, ale přece jen půl metru je půl metru. To jsou potopený náby, střed, voda nebezpečně blízko těsnění vidlice. To si ráda nechám ujít.

            0 0
            • -Alan-  

              Tam je víc než půl metru, letos zas tak strašný sucho není. My vyšší sice plínu nenamočíme, ale u tebe té nechuti rozumím :-)

              0 0
        • -Alan-  

          No, dělení tratí je trochu mrzutost. Hlavně nechápu důvody toho kroku. Ale ve srovnání se špuntama je to menší zdržení a opatrně to snad půjde projet v poho. Věřím, že organizátor na to upozorní na startu, je to ve výjezdu (resp. na jeho konci), a tak se tam nepojede tak rychle.

          0 0
          • -Alan-  

            Myslel jsem tím, že nechápu, proč se startují obě trati naráz (pro ujasnění).

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Tak pokud to dělení je ve výjezdu tak to snad nebude hrozný. Představovala jsem si to tak, že na rovince všici po startu dupou a najednou ti zleva chtějí zahýbat dejme tomu doprava na dlouhou, ti vpravo chtějí vlevo na krátkou a někteří vůbec neví, co chtějí. :-) Míchání na startu mně vadí, ale ne tolik, jen z hlediska bezpečnosti, ztracených pár minut je mně, pohodářce, šum a fuk.

              0 0
              • -Alan-  

                I ty pohodářko, však jezdíš tak jak já. Vzhledem k tomu, jak zatraceně se snažím, tak bych řek, že ty na tom nejsi vůbec špatně. Je to na konci „výjezdu“. Motání zleva doprava a opačně asi bude, ale třeba se tam dá nějaký výrazný upozornění dopředu a plac se tam rozšiřuje. Hlavně, aby o tom věděli i ti kolem :-)

                0 0
      • -Alan-  

        Neboj, objet to zatím jde. T.P. sice mluvil o výhodách brodu (zelená voda a reklamní logo Kooperativy + fotografové), ale všichni víme, jak jsou příjemné mokré boty a tahle voda je navíc v dosahu všech ložisek i vidlice. Jestli tu lávku proti proudu zahradí nebo ne nevím. Ale hodně lidí tama jezdí a já mám pěkné foto i ztama (je taky na stránkách v galerii).

        0 0
    • jakub  

      Ahoj pojedu už podruhé. Závod okolo Hradce bych charakterizoval asi takto, je to neskutečná palba po téměř rovinatých polních a lesních cestách. Pro čistokrevného bajkera naprostá nuda. Já naopak říkám, je to zase něco trošku jinýho, i gdyž to není nic náročnýho, je to hodně o rychlosti, no na to že jsem zvyklej na uplně jiný terény (jsem ze Sudet) tak jsem se docela pobavil.. Je to spíš maraton pro lidi, kteří si chtějí vyzkoušet závodní hemžení než pro zkušené závodníky.. Tak si vyber…

      0 0
    • Kaufi  

      Jedu s celou rodinou za rodinný týmy 30.Jen tak pro radost a pro pobavení.Děti se těší,manželka už moc ne.HIHI

      0 0
      • -Alan-  

        Jo, za pár let to taky chci takhle zkusit. To je fajn věc. Právě i proto nechápu, proč míchají start 60 a 30km trati. Přece jen jsou to jiné kategorie. Na vaší trati mám pocit nejsou žádné záludnosti. Tak ať se vám to líbí a manželce zvláště ;-)

        0 0
    • hurikan  

      www.max1.cz/page.php?… jinak moznost objeti brodu po lavce je…

      0 0
    • marekmaue  

      kdi se jede? není to náhodou Hradecká50.?

      0 0
      • dieegoo  

        Náhodou né, ta se jede až z kraje září.

        0 0
        • -Alan-  

          Přesně, tu mi organizátoři dali k narozeninám.

          0 0
          • dieegoo  

            Na té padesátce vidim svoji účast mnohem reálnějc než na kooperativě. Zkouška z matiky je fakt velkej strašák :(

            0 0
            • -Alan-  

              No vidíš, a pro takové lidi jsem nevytvořil žádnou možnost v anketě. To mě mrzí, zlepším. Neměl bych založit nové vlákno? Jestli se učíš na matiku, tak bys ale neměl mrhat časem na Bike-fóru, ne?

              0 0
    • -Alan-  

      Byl jsem asi před hodinou na trati a organizátoři ještě značili jako o život. Trať by našel i blbý, takže snad nebudou stížnosti, že zas někdo zabloudil. Zkratky jsou zahrazený mlíkem, tada aspoň ty hlavní. Pokud nebude pršet, tak to je značený i vápnem, takže super. Není označený místo, kde čekám první špunt. Je tam vodní příkop a nejsem si jistý, jestli se dá přejet. Je tam značený jen pařez před tím, není to z toho zřejmý, že je tam příkop a není to vidět. Tak pozor na to. Bahna je dost, ale písek zase drží pokupě, jak je mokrý. Na slicky to v první půlce asi není nejlepší místo, ale ta 30km trasa (a tím pádem druhá půlka 60km) bude hodně rychlá.

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Líbilo se mně to. Kopce mně nechyběly, do pár „nekopců“ jsem i tlačila. :-) Počasí vyšlo perfektně, bála jsem se deště a následné slepoty. Bahno bylo fajn. Aspoň jsem měla důvod otestovat na předku nový Noby Nic, který se mně doma už dva měsíce válel. V jednom místě jsem se málem nechtěně vyzula z bot. :-)

      0 0
      • eforsee  

        ..mne se v jednom sirsim blativym sjezdu zase vyzula jen jedna, pote co jsem dostal smyk na predni a sel pres.., ale dobry to bylo:)

        0 0
      • -Alan-  

        Já jsem na samým začátku vystihl 10 metrů, na kterých byl příkop a šel jsem tam po hlavě. Nevím kolik lidí mě předjelo, ale nadával jsem, až se hory zelenaly. Zbytek ušel, krize přišla až ve sprinterské části a pak na singletracku u Orlice. Celkově ale o 20 minut lepší než loni, což mě hřeje u srdíčka.

        P.S.: Bahno bylo vlastně zábavný, ale měl jsem ho pak všude. Je mi trochu líto kola. Ti vepředu to vyhráli, v porovnání se včerejškem jsem některý místa málem neprojel, jak se to smekalo. Přitom včera tam bylo bahna minimum a bylo to prostě jen mokrý. Pláště Geax mě ale rozhodně nezklamaly.

        0 0
    • JancA  

      nevíte kdo vyhrál? a kde jsou výsledky,jsem líná to hledat:)…díky moc

      0 0
      • -Alan-  

        Asi budou tady: www.max1.cz/page.php?… ale vzhledem ke zmatku co v tom letos byl, těžko říct. Když jsem se pak díval na svoje číslo, tak se ani nedivím. Jestli přijelo pár lidí naráz a mělo se to zapsat, to snad ani nešlo.

        0 0
      • eforsee  

        Vyhral Horak, 2.Hruska a 4.byl tusim Vokrouhlik..na toho tretiho si tedka nevzpomenu a snad jsem je moc nepromichal:)

        0 0
        • smallbrother  

          vyhrál Mlynář, 2. Horák, 3. Hruška, 4. Vokrouhlík, 5. Žilák

          0 0
          • eforsee  

            Jsem to uplne vedel, ze to promicham..a co ta holcina na prvnim miste ve vsech kategoriich? www.t-base.cz/…hrkr2007.pdf

            0 0
            • hydrant  

              si pořád hrajou na profíky a pak je zmastí baba z kategorie ženy 60, a to dokonce o 8 minut…kam ta naše cyklistika spěje… :-)

              0 0
              • -Alan-  

                Ta je tak dobrá, že ani nečekala na vyhlášení. Ty šedesátiletí mají strašně málo času. Nebo že by dárek něčí babičce k narozeninám?

                0 0
    • smallbrother  

      Já myslím, že bláto ten závod vyloženě zachránilo a zase ho nebylo tolik. Vlastně mě to docela bavilo. :)

      Výsledky jsou tady: www.t-base.cz/…hrkr2007.pdf

      0 0
      • prvniodkonce  

        2. v kategorii Z60 je chlap, celkový výsledky úplně blbě, první 3 stejnej čas na setinu… smekám.

        0 0
    • maarty  

      bohužel jsem urval šaltr na 10.km :-(…, na čem jezdíte tyhle závody v bahně,ale aby to trochu jelo i na tvrdym? moje ralphy se moc neosvědčily :-)

      0 0
      • smallbrother  

        …jel jsem Bulldogy od Hutchinsonu a neměl jsem dojem, že by mě to na tvrdým nějak brzdilo. :)

        0 0
      • MirkoCarver  

        Jel jsem Nanoraptory a v pohodě…

        0 0
        • -Alan-  

          No, nevím. Co psali o těhle pláštích, tak včera to na ně nebyl ideální povrch. Zvlášť, jestli jsi jel dlouhou. Já tam nedal ani ExiWolfy, protože mám zkušenost, že se rychle zalepí, dlouho se čistí a hází bahno všude. S Geaxama jsem včera udělal docela dobrou zkušenost.

          0 0
          • MirkoCarver  

            Myslím, že byl dost vhodnej, většina tratě byla sice mokrá ale tvrdá. Na prvních 30-ti kilometrech bylo i smekavé bláto, ale dolu šlo jet vše bez problémů a co jsem nevyjel, na to by mi jiné pláště stejně nepomohly, vyjížděl jsem i místa, kde ostatní tlačily. Samozřejmě, na blátivé úseky by se našly lepší pláště, ale ty zase nepojedou po tvrdém podkladu a toho bylo i na tomto maratonu většina.

            0 0
            • -Alan-  

              No tak dobře. Proti gustu žádný dišputát, ale řekl bych, že objektivně to nemohly být úplně ideální gumy. Pokud zvládáš dobře techniku jízdy, tak na HK při těch pár bahnitých kopcích dobře. Na rovině to bahno ustát de a smeká se stejně kde co. Možná je časem zkusím. Ale moje zkušenost s ExiWolfy mě na WTB moc nenavnadila.

              0 0
              • Hynas  

                Taky jsem měl nanoraptory a kdo tvrdí, že to jsou jen pláště na tvrdý suchý povrch, plete se. Trošku toho bajkerského umění a dalo se jet v pohodě. V pěších úsecích šlapali všichni, a i přes dvě tlamy (díky tomu, že se mi ve výšlapu před sjezdem zamlžily dioptrické brýle a pak ve sjezdu jsem neviděl pařezy) to na nich jelo náramně dobře. A to i při 45 PSI.

                0 0
                • -Alan-  

                  Ty brďo. Příště tam hodím Rubeny Acris s 65 psama a povalím jak hajzl. No, muselo to na těch Nanoraptorech jet líp v tom závěru. Ale k čemu by mi to bylo, když mi nešlo řadit nejmenší dva pastorky a i s těma Geaxama jsem ve vlaku točil kašpárka na velkou placku.

                  0 0
                  • Venda  

                    Jel tam chlap na silničce a nebejt pádu cca 5 km před cílem, tak dojel na 14-tém místě. A ty gumy byly úplně hladký a úzký, takže se to dá objet na všem… :)

                    0 0
                    • -Alan-  

                      A já si říkal, že dělám něco blbě. Ale silniční slicky, to je jasný. To jsou speciály do bahna. Úzký, projedou bahnem a výborně se zakousnou do podkladu. Klobouk dolů před ním, chtěl bych ho vidět v úseku za vyhlídkou u Vysoké.

                      0 0
                    • -Alan-  

                      P.S.: Jel to i v silničních tretrách s tím trojúhelníkovým kufrem?

                      0 0
                    • eforsee  

                      Proc by se to nedalo dobre zajet i na silnicce, kdyz nekde okolo desateho fleku celkove dorazila i nase 150ti kilova, slepa domovnice na skladacce, ze?..;)

                      0 0
      • kámen úrazu1  

        Vpředu Nobby Nic (první testování), vzadu Ralph. RR se na dost místech smýkal ze strany na stranu, NN držel přímý směr a tak prošel testem na výbornou. :-)

        0 0
      • eforsee  

        Ja to jel na originalnich Tiogach – vpredu Yellow Kirin a vzadu Blue Dragon..docela traktory. Nejlip jely po jehlici a pri stoupani po tvrdsim terenu, tam jsem ujizdel vsem:D..v blate se to asi klouzalo kazdymu, ale zadnej extrem, az na ten jeden drzkopad jsem to ukociraval a kde se jim naopak nechtelo, byly asfaltky, i kdyz ani tam si nemuzu nejak extremne stezovat a hlavne nemam moc s cim srovnavat:)

        0 0
    • -Alan-  

      Fotil letos ještě někdo kromě Kociánů? Kdybyste o někom dalším věděli, hoďte link.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Mezi sponzory je uvedeno i bike4u. Navíc mají na svých stránkách upoutávku na Okolohradce, tak předpokládám, že někdo z nich taky fotil. Určo mě pár lidí cvaklo a u Kociána jsem se nenašla.

        0 0
        • -Alan-  

          Pravda, taky jsem si tě tam nevšiml. Mám pocit, že loni jsem se taky nevešel kromě brodu. Asi se musíme posunout víc dopředu v poli. Zřejmě je ti vzadu už nebaví fotit. Někdo musel fotit kromě Kociánů, protože u sádek mě blejsknul chlap, nikde nikdo a z toho místa jsem neviděl ani foto. Zdá se, že ten Noby nejel až tak hladce. Na Kuňce jsi mi skoro dala na frak. Ale jet to s Ralfem vzadu… To já smekám, zkusil jsem to v bahně jednou a stačilo mi to.

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Já ze svýho normálu vybočila na Hradci spíš k lepšímu, takže Ti to na Kuňce jen nejelo. :-) S bahnem jsem neměla problémy, dalo by se to i s Ralphem na předku, ale už by to nebylo to pravé ořechové. Je strašný, jak ti s hladkým pláštěm na předku překáží.o;) Bahno, kořeny, mírný táhlý kopce mně jdou. Jedu relativně oproti souputníkům na konci pole rychleji, i předjíždím. Nezvládám dlouhý, prudký kopce, tam jedu stejně a vůbec nezvládám rychlé roviny a rychlé sjezdy. I kdybych se kousla a jela na krev, bylo by mně to prd platný. Aj uviset na rovině ty z nejpomalejších chlapů mě stojí dost sil. Tak na to dlabu. :-)

            0 0
            • -Alan-  

              To je dobře, že se nám ten závod tak pěkně vyvedl. I já jsem měl problém v rychlých úsecích uviset kohokoliv, protože od pádu na začátku závodu mi zlobily dva nejmenší pastorky. Škoda, že sme se nepotkali v cíli, byla to tam dlouhá chvíle do losování tomboly. Mohli jsme tu techniku a strategii probrat zčerstva :-)

              0 0
              • kámen úrazu1  

                Já byla ráda, že pro mě z Chrudimi přijel nečekaný odvoz. :-) Ještě jednou díky, Alty a Mariko. Už jsem si myslela, že se budu muset plahočit vlakem nebo ještě spíš (a radši) kolmo. Takže jsem vystála asi hodinovou frontu na umytí kola a jela. Fronta na párky se mně po čekání u vapky zdála příliš dlouhá. Cestou k autu jsem se ještě pokoušela udat lísteček na občerstvení, nikdo ho nechtěl, závodníci, jejich doprovod, očumující, ba ani dokonce pořadatelé ho nechtěli, že mají dost svých. :-)

                0 0
                • -Alan-  

                  Taky jsem dostal jeden lístek navíc. Ale další párky bych si nedával, ani kdybych měl deset lístečků (fakt mě nepřišly moc dobrý) a dvě piva pro mě pak byly taky tak akorát. To bych si spíš vzal číslo kvůli tombole. Odvoz se ale cení.

                  0 0
                  • kámen úrazu1  

                    Kdyby bylo normální jídlo, tak bych si tu frontu i vystála. Odvoz by dostal pivo nebo limču. :-) Ale párky…to se teda nepředali, taky by mohli dávat něco jinýho, i na levnějších závodech mají aspoň slušný guláš, když ne rovnou výběr ze dvou jídel. Ne jak Hradec nebo Kuňka – studený hypermarkeťácký rádoby párky, chutově nijaký, a teplý pivo.

                    0 0
                    • -Alan-  

                      Pivo na HK60 nebylo teplý. I když to už jsme řešili po Kuňce, že pro mě není ideál pivo 6°C. A byl to Primátor, který já můžu. Ty párky a pár dalších věcí bohužel snižují prestiž závodů, co pořádá Max1. Je tam prostě míň srdce, než na některých menších akcích. Menší ale neznamená lokální, prostě třeba polovina lidí co byla tady. Pokud se nám to bude časem zdát zásadní, budem si muset najít a jezdit jen podniky, který člověka potěší i servisem. Prostě u takto velkých akcí bývá lepší organizace hygieny, zpracování výsledků atp. Že jsem z HK, tak bych to snad i přežil (zázemí pár minut od startu), ale ten společný start s 30km nezapomenu.

                      0 0
            • kankrlicek  

              Tak jsem vám jednou Šutříkoj zavolal, jestli není na Čachnově, že bych se projel. Prý je a má jen silničku. Dali jsme si rande a vyrazili. Jedině, kde jsem byl vepředu, byla rozdrbaná lesní asfaltka :). Abych se aspoň udržel v háku, musel jsem zapojit i diplomacii a furt jsem se jí na něco ptal, aby musela odpovídat a trochu zpomalit :). Aspoň vím, jaké to je, když jede nesourodá dvojice – pro toho slabšího :) Prostě se zrodil nový chrt. Silničku má pěknou!

              0 0
              • kámen úrazu1  

                Téda, tak velká pomluva! No fuj! :-)Jediná přijatelná omluva je v podobě kapučínka u Tebe na chajdě. :-)

                Zapomněl si dodat pár faktů – začala bych tím, že já měla silničku a Ty bika obutýho do terénu. To, že si byl vepředu jen na lesní asfaltce si taky nepamatuju, naopak mám velmi živý pocit, že jsem často zkoumala Tvoje záda.

                A označení za chrta omdítám. První závod, kde jsem jela oproti svýmu normálu trochu rychleji a ne svým vyjížďkovým tempem, byl právě Okolohradce. Ale nebyla jsem ani v cíli utahaná, při šlapání mě nebolely nohy, neměla jsem krizi, a hlavně jsem se snažila jen jet oproti svýmu normálu o trochu rychleji, ne předjíždět soupeřky, někoho dohnat, nenechat se předjet a tak. Prostě jsem nejela naplno a nedá se to nazvat chrcením. A basta. :-) Je ale fakt, že bych se chtěla někdy přinutit do toho šlápnout, vyzkoušet si to. Třeba bych nedojela mezi posledními, ale aspoň v polovině. :-D Jenže jsem srab a kdyby to začlo bolet, jako že jo, tak toho nechám. :-) Možná časem…

                Kdy si mám vyzvednout to kapučínko? :-)) V pátek před Maštalemi? Že bys mě vzal autem i s kolem do Kankrlíčkova a já po kapučínku pokračovala dál? :-))

                0 0
                • kankrlicek  

                  Kapučínko jasně – lepší by to asi bylo až po závodě, autem tě vemu, ale nevím přesný itinerář. Stavili bychom se pro tebe v Chrudimi, zavolám.

                  0 0
                • -Alan-  

                  Neboj se a šlápni do toho. Když to neuděláš hned na začátku, tak to ani bolet nebude (nebo si toho pak už člověk nevšimne?). A vidět v druhé půlce závodu navíc i hvězdičky, to za to stojí, ne? Akorát člověk blbě vypadá na fotkách, když má jazyk až na vestu, to uznávám.

                  0 0
    • Harows  

      klasickej zavod na kterym chtej organizatori hodne zbohatnout,nezlobte se na me ale dat 400Kc za startovny pak na to dostat pivo ktery se nedalo pit(nevim jestli po zavode nak min chutna)parky z Tesca a zavrsit to tim ze za ceny daji medajli a ponozky moira a kdyz zjisti ze maji vyhlasit prvnich deset z elite radsi vyhlasi jenom prvni petku protoze 6,7,8 byly kategorie M30 a to se preci nehodi aby hobici porazeli profesionaly kteri jsou za to placeny......takze Okolo Hradce 2008-dekuji NE!

      0 0
      • prvniodkonce  

        No tak já jsem za ty ponožky moira docela rád :-)

        0 0
        • Hajpi  

          Já jsem taky ráda, že to bylo tak jak to bylo. Byl to můj uplně první závod. Na těch ostatních jsem na té druhé straně. Tentokrát jsem si to užívala!

          0 0
      • MirkoCarver  

        To že budou vyhlašovat prvních pět mužů mají napsané už v propozicích…

        0 0
      • smallbrother  

        …je fakt že za ty prachy to bylo všechno dost ubohý, ceny a zpracování výsledků obzvlášť. Prize-money by byly určitě lepší než ponožky, nebo vietmanskej sportester, ale kolo mě baví, tak to neřeším. :)

        0 0
      • -Alan-  

        No, je fakt, že chybky tam jsou. Skoro nevím, jestli ne úmyslně nebo z laksnosti. Mám pocit, že se dá snadno dojet na jiné závody a vidět, jak to je jinde. Ale přestaňte se mi navážet do piva. Jestli někomu sedí chlemtat furt vyváženou chuť Gambrinus, tak to já dávám přednost Primátoru. Jsem i přesvědčený, že je lepší pivo v té teplotě, jak bylo, než tam hned po závodě lupnout přechlazený a přesycený škopek. Ty párky byly fakt hrozný, ale oproti Kuňce aspoň teplý. A byl křen. Vyhlášení bylo fakt ostudný, kamarád je až z bedny musel upozorňovat, že nedojel třetí ale až ± 8. A korunu tomu nasadil Tomáš Pavel, když na konci při požadavku na vyhlášení kategorie prohlásil, že oprava není („nemám žádnou opravu“). Na tohle docela sedí přísloví, že čím víc se hovno rozmazává, tím víc smrdí. Kdo jel loňskou HK60, tak snad ale uzná, že trať prodělala změny a snaha byla to zlepšit. Kdo čeká od okolí HK něco těžšího, tak si snad sedí na vedení. Pokud se trochu zapracuje na organizaci (hlavně v místě startu/cíle), tak to bude takový normální závod. Po těch letech by už možná bylo na čase. Když to mají Hradečáci pod nosem, tak tam ale vždycky bude hafo lidí. Byla by škoda, spoléhat jen na to.

        0 0
        • Werwolf  

          Zázemí závodu sic podprůměrné, ale ten 53 celkový flek mne potěšil. Jó bejt o půl roku mladší tak bych jako 2 v juniorech fasoval exkluzivní MOIRA ponožky.

          Ale což, alespoň že přivezli zbytky z občerstvovačky. Jóó potom jsem v sobě objevil typické čecháčství- co je zadarmo to strhat po hrstech.

          Holt 350 Kč za teplé pivo a párek z TESCA nebyli nic pro mne a tak jsem ukořistil 4 banány, 7 müsli tyčinek kupa sekané, hrstě sýra 4 koláče, kelímek hrozinek a sušených meruněk a to celé zapil 2 L jonťáku. Nasitll jsem rodinou družinu.

          Někdy člověk musí brát v naturáliích :-)

          0 0
          • jakub  

            no k tomuto si taky dovolím poznámku, příprava trati letos lepší a zábavnější než vloni, možná i kvůli tomu, že bylo mokro, jinak vyhlášení a tombola..... fakt fraška, že se nestyděj rozdávat vítězům ubohy reklamní dárečky no a další věc … kurně gdyž uz dělám takovou akci a vím, že tam dojede hodně lidí a to jsem psal už vloni, nebylo by od věci dát sociálky na víc míst… ne jen na místo o kterým nikdo neví… za další, je sice hezký, že jsme měli pívenky ale k čemu nám asi byly, gdyž pivo nepijem a nealko nebylo, nebo možná bylo ale na nás se už nedostalo protože jsme hleděli na to, abychom si aspoň stihli omýt kola (vloni naopak došla voda na mytí kol) a nikde nebylo nic ke koupi… proč VI organizátoři, gdyž se snažíte dělat takový akce a docela se Vám podaří udělat z ničeho aspoň něco a to podotýkam, že mě to letos fakt bavilo, vždycky zkurvíte celý pocit ze závodu tím, že prostě nedotáhnete do konce takový drobnosti jako jsou sociálky, občerstvení. Dovolím si tvrdit, že jsem pár akcí už objel a vždycky mne fakt pokazí dobrej dojem nějaká takova pitomost, kterou se snažím přehlížet a prostě to brát tak, že jsem si pojezdil ale … milí pořadatelé sakra už si uvědomte, že prostě žijete v jiný době.. a to co předvádíte prostě nestačí… HOVGH… jsem zase nasranej… Fakt mne mrzí, že dobrý akce zkazíte hloupostma..... a docela bych rád, aby jste se k tomu vyjádřili.....

            0 0
          • -Alan-  

            Konečně vím, proč si lidi stěžujou na teplý pivo. Přijeli moc brzo a ještě nestihlo vystydnout :-) V mým čase už mělo teplotu pro mě tak akorát na kontrolní exáček.

            0 0
        • Redman  

          S tím, že se trať povedla souhlasím. Myslím, že z místních terénů vymačkali absolutní maximum. Jen mě trochu mrzelo, že se nejelo jako loni ke Kolibě a pak přes takovej ten ďolík s trubkou dole směrem na Hoděšovice. Tenhle úsek jsem totiž speciálně trénoval:-)

          0 0
          • -Alan-  

            Jestli jsi ho trénoval, tak tě speciálně lituju ;-)

            Já tenhle ďolík považuju za pěkněj hnus. Když bylo tak jak bylo, tak už by to víc vzadu bylo jen obtížně k jetí. Sice zpestření v druhé půli chybělo, ale dá se i jinak. Je tam jedna moc hezká záležitost v lese, včetně lávky přes potok, sjezdíku a výjezdu s pár kořeny. Je kousek od Marokánky. Ale to by se už asi „60km“ trochu natáhlo. Zato je to jezdivější, než ten ďolík fuj :-P Stejně jsem byl překvapený, jak v pozicích okolo mě dokázala lidem zavařit ta pěšina okolo Orlice. Takový nic a jak to zpomalilo peloton – teda nevím jak čelo závodu, tam jsem nebyl :)

            0 0
    • dieegoo  

      Nemáte někdo zaznamenanou trasu tohodle závodu z GPSky?

      0 0
      • -Alan-  

        Jel vedle mě okolo Hoděšovic borec s GPS, takže zřejmě nějaký záznam bude. Akorát je otázka, jestli ten zrovna sleduje B-F.

        0 0
        • dieegoo  

          Vím… s tím jsem mluvil. Jenže má Garmina a já nevím, jak dostat tu trasu do PPC :(

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse