• Dohny69

    Zdarec cyklisti, nemá někdo nevyužitý kód na O2 TV na jedno zařízení a byl by ho ochotný zaslat za studentskou pečeť či jiný ekvivalent poslatelný poštou? Děkuji za ochotu a zdravím.

    0 0
    • Cyklofanatic  

      Ahoj, mám pocit ze už to takhle nefunguje a kód je vazany na IP adresu. Dřív když jsem něco chtěl vidět, tak jsem použil svagruv kód, ale to šlo použit na libovolných 5 zařízeních. Ale jak je to teď nevím jistě.

      0 0
      • Dohny69  

        Ahoj, díky za reakci. Moc tomu nerozumím, ale něco o pěti zařízeních jsem taky slyšel. Myslel jsem, že bych byl právě to jedno libovolné zařízení. Předpokládal jsem, že se na chytré televizi přihlásím právě tím kódem a budu v podstatě sledovat televizi přes internet. Ale opravdu nevím, jestli je to technicky možné a takto to funguje. Uvidím. Třeba se někdo ozve a potvrdí, že to takto opravdu nejde a je třeba si pořídit TV přímo u kyslíků. Ještě jednou díky za odpověď.

        0 0
    • André Vebr  

      Máme O2 tv několik let, vše funguje bez problémů. Nevím ale jestli tam probíhá nějaký kód, využívám jejich setopbox a pokud chci zároveň sledovat třeba na PC, tak se normálně přes jejich stránky přihlásím ke svému účtu, nebo přimo přes jejich aplikaci (mobil, tablet). Když sleduju (smart)tv přes připojení k internetu, tak taky nic nezadávám.

      0 0
      • Dohny69  

        Když využíváte jejich set top box, tak se na smart tv asi přihlašovat nemusíte a na dalších zařízeních se přihlašujete opravdu ke svému účtu. Vyzkoušel jsem to na tv (set top box nemám) a chce to po mně ID do O2. Takže tudy cesta nepovede, protože bych se musel hlásit na dotyčnou osobu do jeho O2 účtu, což je dosti nepředstavitelné. Děkuji za odpověď, pomohlo mi to trochu pochopit fungování O2 TV. Mějte se fajn.

        0 0
        • Krov  

          Jo je to tak. Nejsou žádné kódy na další zařízení, existuje jen jeden účet a na něj se může hlásit jedno či více zařízení, záleží na tarifu. Je to v režimu, kdo dřív přijde, ten se přihlásí, další už mají smůlu. Ve staré řadě tarifů byl možný 1 plnohodnotný stb a 4 další zařízení (PC, mobil…, případně fi TV připojená sice přes stb, ale v portu pro PC). Teď O2 migruje lidi na novou řadu tarifů, kde se už nerozlišuje mezi stb a jiným zařízením a hlavně v základu je možné jen jedno připojení, případně po zaplaceni multiTV (asi 100Kč měsíčně navíc) pak 3 připojení současně.

          0 0
          • Dohny69  

            Díky moc za perfektní vysvětlení. Tak zkusím jednat s kyslíkem. Zdravím a ještě jednou díky.

            0 0
          • André Vebr  

            Jj, multi, tv+asi 4další zařízení k jednomu účtu (100,–/měs)

            0 0
    • cyklista86  

      Chtel jsem se zeptat. Diva se nekdo na o2tv na mobilu? Ja kdyz to zapnu tak je obraz jen male okno uprostred displeje a neda se to nijak roztahnout pres celej displej. Mate to tak taky?

      0 0
      • OndraH77  

        Jde to. To malé okýnko má v rohu roztahovací ikonu (funguje jen na šířku mobilu). Vyzkoušeno na ios i androidu.

        0 0
      • Cyklofanatic  

        V mobilu mi O2tv fungovala normálně, když jsem ji kdysi měl. Každopádně bych se na ty zloděje z vysoka vy….

        2 0
        • cyklista86  

          Mam to ciste na premier sport 1 kde davaji UFC. Platit to o2tv mesicne je mnohem levnejsi nez si kupovat pay per view na jednotlive turnaje..

          0 0
    • kubad  

      a je to zdravé čumět tolik do mobilu?

      0 0
    • Charles2k  

      Mě na O2 TV silně štve, že skoro vždy při spuštění (máme nějaký O2 settop box cca 3 roky starý) to nahlásí nějakou chybu (internetovou konektivitu máme ale perfektní) a je nutné na dálkovém ovladači někdy i vícekrát zmáčknout uprostřed OK (a vždy pár vteřin počkat, protože reakce nejsou úplně okamžité). Začalo to více dělat, jak se upgradoval settop box na Android (nějak před rokem). Předtím to dělalo minimálně.

      0 0
      • Frankq  

        To máš připojený pře Wifi ne ? Mě po kabelu to nedělá vubec nic a nemám stím žádný probém, občas když to zapnu tak jsou reakce na ovladač delší ale po chvilce je to dobrý.

        Jinak si platim rodinné sledování a můžeme sledovat na 3 zařízení současně, máme v bytě dvě tv a nikdy nebyl problém ani se signálem ani datama že by se něco sekalo atd.

        0 0
      • BB  

        Mám asi 4 roky starou televizi LG připojenou na router kabelem a internet 100 Mb/s. Stará aplikace fungovala perfektně, žádné výpadky, žádné zasekávání. Asi před půl rokem se aplikace aktualizovala a jednak má mnohem horší a nemotorné ovládání, ale co je horší, tak se seká a často je nutno přenos ukončit a znovu zahájit. Je to především u živých přenosů. Když jsem se obrátil na O2, tak říkali, že na tom pracují a že se to projevuje u televizí s pomalým procesorem.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.