• Grifon

    Ahoj,

    omlouvám se, vim že ráfky, kola atd se tu probíralo asi 10000×, ale stejně jen se chci zeptat jestli neudělam blbost. Chci nový kola. Mam na ně 4000kč Uvažoval jsem o Crossridech, ale pak sem si uvědomil, že nejsem z nejlehčích, rád si někdy sjedu schody a trochu se bojim toho že by mi dlouho nevydržely a když mi někde praskne drát, tak abych si hned moh koupit novej. Takže ted sem vymyslel tohle: Dráty DT, Ráfky Mavic 317Disk, Náby LX. Je to v pohodě do 4k. Bude to ok na takový XC/Enduro ježdění 5–6tis km za rok? mam ±80kg. A ještě prosímí jakej je rozdíl mezi Mavicama 317 a 321? Zamozřejmě pokud napíšete jinou sestavu budu rád (Chci na kotouče – centerlock, pokud možno vše černý, ale barva nejezdí…), jen se fakt chci vejít do 4k, takže takový ty rady typu : No já bejt tebou bych si ještě připlatil… prosím ne.

    Díky moc

    Anketa: Co byste si vybrali?

    1x
    14%
    1x
    14%
    0x
    0%
    0 0
    • pajasimi  

      nechtěl sem zakládat novej dred tak se vetřu do tohoto mrtvého…čeká mě výměna kol, do finále se dostal mavic crosstrail a nebo skládačka (náby novatec, ráfky mavic xc 717, dráty dt supercomp a barevný niple dt), hmotnost těchto dvou „soupeřů“ mě tak nezajímá protože každopádně si polepším proti tomu co mám teď a ani jeden z adeptů nebude úplně lenivej, jde mi však o pevnost,..ale překvapivě né o nějakou dokola omílanou boční tuhost (ta mě s mýma 55–60kg netrápí) ale spíš „kolik“ ty kola vydrží když je ve sjezdu nešetřim a SEM TAM si skočím,..SEM TAM skočení se však mění v ČÍM DÁL častější využívání přírodních překážek k Čím Dál delším poletům nemá cenu se ptát co kola vydrží protože je to relativní, situace se ale změní když vám řeknu, že teď mám: náby sh deore, ráfky mach 1 mx disc a dráty pravděpodobně noname:D (jo a 36 drátů na každém kole)..jestliže tedy řeknu, že mi současná kola k mému ježdění a hopsání k plné spokojenosti slouží, lze říct že ta která kola, která jsem uvedl hned na začátku, budou v přímé konfrontaci Méně nebo Více odolná?

      0 0
    • pajasimi  

      ještě malej off..jak myslíte že by vypadalo, kdyby se půlka špic dala černá a druhá stříbrná?

      0 0
      • chodec  

        jako omalovánka. Prdni na to, dej všechny stejné – barvy nejlépe vyniknou, když se s nimi šetří – ideál je vše jedna základní barva a jen několik málo detailů jednou další barvou na zpestření. Víc barev a jejich přílišné střídání si může dovolit bez ztráty sebeúcty jen dětské šlapadlo ;-)

        0 0
        • pajasimi  

          uvažuju o ráfku mavic 717 dopředu(černý), 819 do zadu (vypadá odolnějc, a chtěl bych vzadu vozit bezdušáky), ty alu niple teda s červenym eloxem, špice dt supercomp černý a náby: novatec s „oversize“ osou dopředu, a dozadu asi nějaký dtčko..třeba cerit

          0 0
      • pajasimi  

        a nebo každej nipl jinou barvou?:D na trinnity maj docela výběr

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.