• lutte\'

Ahoj lidi , chtěl bych poradit s výběrem kol , chtěl bych lehká , tuhá ale ne moc drahá kola na XC ježdění s 6 dírama na kotouče, nejlépe v černé barvě.Četl jse dost v historii, ale nic jednoznnačného jsem se tam nedozvěděl.Tak bduu rád za nějaký seriozní typ.Eště dodám že mám pouhých 60kg takže ty kola zas tak rubat asi nebudu. Díky všem.

0 0
    • Neil100  

Ahoj, řešil jsem podobnou věc(mam 75kg). Nakonec jsem vybral mavic rafky xc 717disc,naboje xtr 07 disc a draty dt revolution… Myslim,že za tu cenu je i dobra váha,časem dam novy fotky biku.

0 0
    • lutte\'  

este nejaky navrhy ? nikdo nic?

0 0
      • matysekul  

Náboje Novatec DO41SB a DO42SB.Popřípadě se silnější osou D361SB a D362SB,ale to s tvojí váhou asi už nemá smysl.Ráfky Mavic XM 317 Disc + dráty Sapim a do 6000 se vejdeš v poho.

0 0
    • Rain Man1  

ser ba to a jezdi, podívej se na čem jezdim já, ty zas o tolik moc víc nejezdíš …

0 0
    • Lister  

těch možností co za tyhle peníze poskládat je hodně, záleží na co dostaneš dobrou cenu a jestli ti stačí klasiky nebo jestli bys raději pohonil i design :)

Mě se osobně hodně líbí FSA XC – 300, ale ty už jsou dražší.

Jinak tahle klasika vychází jako celkem slušný poměr cena váhy výdrž: www.netbike.cz/select_det.php?… vím že je tam napsané že je to CL, ale něměl by být problém domluvit výměnu za standartní verzi.

Jinak přemýšlím že bycg se zbavil jedněch kol – nába WTB Laser Disc Light (6 děr), dráty WTB 2mm, ráfky Mavic XM 317 D ( kdybys chtěl fotky tak viz profil)

PS: sorry za bazar

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.