Nové komponenty a zánik záruky

4 nepřečtené
  • yeseteer

    Ahoj,v historii jsem hledal, ale pravděpodobně špatně, protože bych se divil, kdyby se tady podobný dotaz ještě nevyskytl (nekamenujte mě prosím).

    Koupil jsem komplet kolo a chtěl bych se zeptat, jestli mi, když si sám vyměním nějaké komponenty (řídítka, sedlo) automaticky zanikne záruka na celé kolo? Nebo se toto řeší zárukami na jednotlivé komponenty z kterých je kolo složeno? Samozřejmě by to šlo řešit tak, že v případě problému tam prostě namontuju komponenty původní a budu dělat jakoby nic …

    0 0
    • Tomcat  

      automaticky zanikne záruka na celé kolo?… Ne nezanikne, bohužel reklamovat musíš v původním stavu a pokud to zboží nebude v původním stavu , můžeti obchodník naúčtovat náklady ketré vynaložil aby to původního stavu dostal.

       

      Takže proto nemám rád kupování celýho kola a pak to rozebrat, nebo kupovaní věcí sundaných z kola u obou můžou bejt problémy, takže příště se dohodni z prodejcem předem řekni mu co plánuješ a co on na to.

      0 0
      • yeseteer  

        njn, jenže to, že mi široký vlaštovky nebudou vyhovovat, že sedlo mi nesedne a že se časem rozhodnu dokoupit SPD, bohužel před koupí nevím. Každopádně díky za odpověď … starý věci prostě uložím do skříně a když se něco poděje, tak je tam namontuju

        0 0
        • borda  

          To, ze vymenis sedlo, riditka, predstavec, pedaly, vubec nikdo nidy nebude resit. Resilo by se tak kdyby jsi vymenil vidlici za nejakou s markantne jinou vyskou/zdvihem a rupl ti ram.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.