• Lodik

Zdravím,

potřeboval bych radu od zkušených. Tento víkend jsem měl to štěstí, že mi bylo ukradeno kolo. Měl jsem 5 let staré, tenkrát za cca 15000 kč, ale svoje splnilo. Poslední dva roky jsem začal jezdit náročnější terén, proto bych teď chtěl malinko připlatit a investovat ± 25000 do nového. S tím že bych chtěl zkusit větší průměr kol, ale bojím se že 29" bude moc velkej skok a proto jsem si vyhlédl 27,5"

toto:

http://www.cyklonemcik.cz/…27–5-xt-2013

otázka na zkušené je, jestli je to za ty peníze dobrý kup. Popřípadě pošlete odkazy, nebo beru jakoukoli radu :-)

0 0
    • rj72  

…zkus se přeptat a nech si udělat nabídku od scalara(případně i od dalších místních stavitelů přes mail – minimálně proto, aby jsi měl přehled)…nedávno tu psal, že se dá 27,5 pod 20tis. i se vzduchovkou…osobně mi ta váha přijde vysoká za ty peníze i na 29 – i když pláště budou dělat asi v součtu 0,5kg na 600g …jak to je s váhou u 27,5 však nejsem schopen odhadnout…

0 0
      • Lodik  

ok tedy, nejspíš se ho pokusím oslovit… dnes jsem byl ve dvou obchodech a 27,5" kol je jak šafránu :-(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.