• humbuk00

    Prosím Vás, máte zkušenost s nosičem Eufab Amber 4, co jsem zjistil, tak bych s ním měl otevřít páté dveře u Dacia Lodgy a cena je hodně zajímavá. Ale aby to nebylo „nechci slevu zadarmo“… Děkuji

    https://www.lidl-shop.cz/…V/p100211970

    0 0
    • BabbaJagga  

      S uvedeným nosičem ani Dacií Lodgy zkušenosti nemám, ale podle občanského zákoníku v případě nákupu přes internet můžeš do 14 dnů od převzetí zboží odstoupit od smlouvy a zboží vrátit. Takže zbytečně špekuluješ.

      Mimochodem, moje zkušenost s kamenným Lidlem je taková, ze mi bez mrknuti oka vzali zpátky rozbaleny plechový regál, který mi při sestavování proriznul pracovní rukavice (byť tenké) a pořezal mě na ruce.

      0 0
    • Alojs01  

      Za ty prachy bych radši pořídil Wjenzek Alfa 3+1

      0 0
      • humbuk00  

        Ten Amber by snad měl jít úplně sklopit, takže by měli jít otevřít páté dveře.

        0 0
      • Lance  

        A hlavne u wjenzka potrebujes klic. Coz je na hovno. Mam wjenzka

        0 0
    • cambel  

      Mám ho už rok. Je dle mého názoru bytelný, kovová konstrukce, uložení kol v plastových lyžinách a oplastované světlomety v kovovém rámu. Je těžký jako svi.a, ale kola v něm drží. Dá se osadit visacím zámkem, takže je těžko odcizitelný, když je přidělaný na autě. Jediné co mě na něm irituje a mrzí, že za prvním kolem je taková ta kovová konstrukce na přimontování kol a ta se musí plastovými utahováky přimontovat a z toho mě berou všichni čerti jak mě bolí ruce a dlouho to trvá. Pokud by místo toho byla nějaká západka, tak by přidělání na auto plus osazení koly byla práce na chvíli. Je možné ho uprostřed „zlomit“ a umožnit tak přístup do kufru, ale nejde u každého auta. Já to nedělám, prostě mám roletku v kufru staženou a přistupuji k němu ze zadních sedadel. Za mě za ty peníze pohoda. Taky jsem měl nejdříve nedůvěru, ale když jsem ho dal dohromady, potěžkal, dal na auto a osazený čtyřmi koly se ani nehnul, tak jsem si oddechl a dál nic neřeším.

      0 0
      • humbuk00  

        Super, moc díky. Pro mě je zatím důležitý faktor, abych se dostal do kufru. Četl jsem, že tam při tom výklopu jsou dva vymezovací šroubky, který jdou vyšroubovat, sice to prý pak při tom výklopu lehne až na kola, ale je to varianta jak to sklopit úplně. Myslíš že to tak je? Děkuji

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.