Norco Range 2011 vs Agang Partiot 2.0.

14 nepřečtených
  • machi.design

Čau, potřeboval bych malinko poradit, rozhoduji se ve výběru kola na enduro. Rozpočet mám cca 35 000,– a momentálně spolu svádí souboj tyto dvě kola.

Norco Range 2011 – 26"

https://www.cyklobazar.cz/…o-range-2011

Agang patriot 2.0. – 27,5"

https://www.cyklobazar.cz/…-patriot-2-0

Mohl by mi někdo zkušenější říct, co si o této volbě myslí a případně poradit který bike.

Předem díky za komentáře.

0 0
      • filous  

Noooo to je peknej fešák…

0 0
        • Sunshine 29  

Taky se mi líbí

0 0
        • Sunshine 29  

Taky se mi líbí

0 0
          • machi.design  

Sorry, ale až do frýdku místku pro kolo nepojedu :-D

0 0
            • Sunshine 29  

Pobavilo…

Tak si kup to, co máš blíž a máš to vyřešený :)

0 0
              • machi.design  

Však na ty kola co mám blízko jsem dal odkazy, chtěl jsem poradit jaké z nich :-)

0 0
                • Carloss  

Liberec a Brno nejsou moc blízko sebe :)

0 0
                • Sunshine 29  

Mě jen překvapilo že nejsi ochoten popojet kousek kvůli biku za dost peněz…

Patriot.

0 0
                  • machi.design  

Dobře promiň, Jde mi jen o to, abych si koupil bike, na který v zápětí nebudu muset kupovat novou vidli, převodník atd.

V tom případě bych rád slyšel důvod, proč je SC Nomad lepší, než jedno ze dvou odkazovaných kol ?

Třeba mě přijde, že to Norco má lepší přepákování než Nomad nebo ten Agang.

0 0
                    • Sunshine 29  

A to usuzuješ z čeho?

Ta Santa je super a za pěkný peníze.

To, jestli do toho budeš muset investovat ti nikdo z inzerátu nepoví. Určitě bych si rezervu nechal.

Jeď se na ty biky podívat, projeď si je a uvidíš, co ti sedne…

Koukám že už to bombíš i na FB, každej ti poradí to, co je mu bližší…

0 0
                    • filous  

Tak agang, zadnej hit, osazení hnůj, ale 27.5 kola a celkove novější geo. To norco osazení slušný, Ac jsem na tom nejel, přijde mi to jako trail bike. Ten Nomad je osazenej vic z kopce…vidlice, tlumič, kliky… Jinak jetej bike je vzdy loterie…je to podobný jako s moto/auto.

0 0
      •  

To jsou krasny penize za krasny kolo, konecne jeden z mala rozumnych bazarovych nabidek :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.