• z0diaC

    jen jsem přispěchal s radou a zkušeností … kdyby jste někdo kupovali nosič na sedlovku od Sportarsenalu a to art. 220 – nosič s bočnicemi …dejte si bacha jestli je to verze s hliníkovými redukcemi na různé průměry sedlovek … pokud koupíte ten, s těma gumama – je to peklo … za prvé je tam dostat a pak stejně zjistíte,že nosič není zafixovaný … protáčí se (nedží).

    Průměr na nosiči (bez použití redukcí) je 31,5 mm – tj. nestažený … nezmám všechny průměry sedlovek tak nevím,jestli by tohle na nějakou sedlo.

    Já mám 27,2 mm a s těma přiloženýma gumkama to prostě nejde … musel jsem si vyrobit redukci z hliníkového plechu,ať to drží jak má.

     

    zároveň jsem zaslal mail do SA jestli jdou koupit zmíněné redukce samostatně – pak dám vědět,jak odpověděli.

     

    A druhý poznatek … podobný nosič od Authoru je určený spíš pro menší tašky (nižší) – není od sedlovky „zlomený“ ale je napřímo … více nahoru od kola tzn. i vyšší těžiště.

    Potřeboval jsem na tenhle nosič použít brašnu od SA art. 550 a s tím authorem to opravdu nejde.

     

    Snad se moje poznatky budou někomu hodit.

     

    kdyby ještě někdo měl nějakou zkušenost s těmihle nosiči – pište.

    0 0
    • Howgh  

      jeden takovej se mně ulomil 4. den ježdění po Albanii. Nevezl jsem na něm žádnou velkou zátěž. Hned jsem ho zahodil – nevím co to bylo za značku . Problém je v tamních děsně hrbolatých cestách. Takže tam radši raneček na zádech

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.