• fish

mam taky problem.na rame mi v mieste tesne pod upinakom sedlovky(tam kde je vyrezane koliesko pre lepsie ohybanie pri utahovani) sa mi spravili male trhlinky(1–2mm), ale v smere,ktory nieje(aspon polda mna) zatazovany.moja otazka:ako je to so zvaranim hlinika(7005)ci sa to nejako rozumne da spravit.lebo momentalne nemam na novy ram:-(

0 0
    • Dumbo  

mne za 500sk zavarili celkom solidne roztrhnuty ram v miestach uchytu zadn. stavby ram nesetrim a drzi to az doteraz je to samozrejme dural takze stakymi trhlinkami nebude problem

0 0
      • fish  

das kontakt kde ti to robili?

0 0
        • Uža  

Ja ti klidne dam kontakt. Ale na cloveka v Severozapadnich Cechach. To ti je asi k nicemu, co?

0 0
          • Dumbo  

takze ja som z Košíc neviem ci ti to na nieco bude neviem odkial si.

ASKOZVAR Košice Zváračská škola, školenie zváračov, zváračské práce, predaj zváračskej techniky, poradenská činnos?

otec tam odniesol ram dal to nejakemu majstrovi a ten to zavaril. za par dni som mal bajka doma na miesto kde to bolo roztrhnute mi navarili asi 1cm hlinikovu platnu a je to super odvedena praca

presnejsiu adresu som nezohnal ak najdem tak doplnim.

0 0
            • Dumbo  

aha uz mam :-)

ASKOZVAR Košice

Zváračská škola, školenie zváračov, zváračské práce, predaj zváračskej techniky, poradenská činnos?

Adresa Hraničná 2a 042 63 Košice Slovensko

Kontakty Telefón: 095/62 570 78 Fax: 095/678 54 35

0 0
          • MARIN  

tak to by se ale hodilo meteda pokud nemyslis Lucase z Blsan

0 0
    • Pitrz  

Normálně se svařuje hliník a jeho slitiny v ochranné atmosféře. Pokud to jsou menší trhlinky šlo by to zavařit al. elektrodou. Potřebuješ vědět číslo slitiny v tvojem případě 7005, zajít do obchodu se svářecí technikou a koupit elektrody. prodávají se po kusovkách jedna stojí okolo 20kč. Zavaří ti to zručnější zámečník.

0 0
      • Otto  

No a tá atmosféra musí být Argon, nikoliv CO2 nebo dusík. Vařili mi tak cosi na motorku.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    • fish  

som z bratislavy a asi vyskusam vyskumny ustav zvaracsky-maju aj „predajnu“ popytam sa a uvidim,ale diki

0 0
      • martt  

v tej predajni VUZ sa ram da nechat zavarit. Chcu ale 100,–SKK za centimeter zvaru, co sa mi zda dost.

0 0
    • Vilém  

Svarit to jde.U nas(okr.Bk) mi delali 2 ramy, zatim oba drzi v pohode.Na kazdym bylo tak 4 – 5 prasklin. Cena za 300/ks. :)

0 0
    • mato3  

Asi neskoro, ale pokial by niekto potreboval zvarit hlinik v Bratislave tak mozem odporucit tohto pana

Zvara hlinik TIG om alebo MIGom aj nerez TIGom. Vzdy sa da nejako dohodnut pripadne aspon konzultovat ci sa to vobec oplati.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.