• ivaneck

    Ahoj bezdusaci, propadl jsem NT silenstvi, tak jsem si usmyslel, ze to taky zkusim nafoukat bez duse, nez koupim tmel. Rafek WTB Speed disc, plast Tioga Yellow Kirin 2.3". Diry po niplech jsem zalepil kancelarskou paskou pruhlednou, nejdriv jednu pulku a pak druhou. Ze stare duse ze silnicky jsem vystrihal ten „rim strip“ s ventilkem, prestrihnul, zkratil a co nejdal od ventilku slepil k sobe. Silene moc jsem to namydlil a foukal tim prenosnym kompresorem na benzince.

    A nic… Plast ma tendenci drzet patky u sebe, jak nejakej puritan, takze nemaji sanci zaskocit, fici to vsude kolem bez efektu. Kdyz to pridrzim u ventilku, zacne to propoustet jinde :( Jeste dodam, ze pneumatika nemela zadny defekt.

    A ted kvizova otazka: Uz jste to nekdo zkousel s takto velikou pneumatikou??

    0 0
    • banton  

      Hele ted se koukni do prispevku k No tubes…je tady hodne threadu…v poslednim jsem psal dost obsáhlý text jak se vsechno deje…a tak vsechno k tomu a vlastni zkusenosti.. Reknu ti par veci vcem to muzes zabalit: 1, www.notubes.com/…ort_tire.php tady mas seznam doporucenych plastu 2, pruhledna paska je blbost nejvetsi s tou to zabal..a jeste lepena napul…to je blbost..me se nejvice osvedcilo po asi 300km zkouseni a trapeni tam nechat klasickou pasku do rafku.. 3,dalsi hovadina je to strihat z nejake duse…ano jde to ale nemas to tak presne a ty pasky jsou uplne jine nez nejaka tenka duse..a navic to nebude tak dobre fungovat!! Proste na to musis mit ty original nebo nejakou poradne udelanou doma a ne slepovanou… 4,pneumatikou to muze byt ale ja to mam na Karme 2,0 a v pohode..(jako v pohode ne…stalo to tolik driny ale funguje).. pokud chces dalsi argumenty ozvi se… Tonda

      0 0
      • ivaneck  

        Diky za prispevek. Slo mi o to, zkusit to nafouknout, jestli ma cenu o NT vubec uvazovat. Je mi jasny, ze ta pruhledna paska neni nejlepsi, ale minimalne na nejakou dobu to prece utesnit musi, ne?

        1. V doporucenych plastich Tioga neni
        2. preci jenom nechci kupovat nejakou super pasku, pokud to nevyresi
        3. To je to same, vim, ze to neni ideal, ma to byt docasne reseni, hlavni problem je IMHO stejne jinde.
        4. Nevim nevim, ale Karma 2.0 a Tioga 2.3, to se asi neda srovnavat :(

        Ivan

        0 0
        • banton  

          Promin ja tu moji radu myslel dobre a nechtel jsem nejak narazet… 1,s tim doporucenim je to tezky… 2,super pasku nemusis…me se nejlepe osvedcila standartni paska do rafku od Ritchey..s tou je to nejlepsi z tech co jsem testoval… 3,jj za zkousku nic nedas ale s originalem to jde lepe. 4,a stou sirkou mas pravdu v tom je trochu vice rozdil..promin…mys­lim ze na to bys potreboval hodne usili.. Preji hodne stesti a zazitku s NTubes!!Tonda

          0 0
      • Archer  

        S originalni paskou (rimstrip standard) NoTubes jsem v pohode nasadil Nobby Nic 2.4 na rafek Mavic 717.

        0 0
        • banton  

          A nezapotil ses u toho aspon malinko?? Me malem odvezli nez se mi to podarilo…cim si to delal?? Jaka pumpa?

          0 0
          • Archer  

            Velka pumpa Zefal. NN 2.25 me sedla na druhy pokus, nez jsem pochopil jak na to. S NN 2.4 bylo vic prace, ale zkusenost z 2.25 me pomohla.

            0 0
            • Archer  

              Vcera jsem se pokusil nasadit RR 2.25 SnakeSkin. Marne… :(

              Vypadalo jakoby plast byl vytahany. Na rafek jsem ho nandal bez problemu rukama (kdyz u NN musil pouzit montpaky). A pri pokuse nafouknut – sycelo ze vsech stran.

              0 0
      • Zerocool  

        ahoj, minulé úterý jsem taky realizoval no tubes, ale pořád mi to nechce fungovat bez problémů, pořád se to nějak vypouští, ale je zajímavé, že dva dny třeba v poho a pak přes noc se třeba totálně vypustí, v sobotu jsem kvůli tomu musel odstoupit ze závodu, jak mě to rozhodilo, prostě se dost upustilo zadní kolo a nedalo se jet dál…nevíš čím to může být???

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.