Nejlepši full 125 mm do 1600 euro

21 nepřečtených
  • mafyk

Zdravím,

shánim full, ideálně asi 125 mm zdvih, zatím mi nejlépe vychází následujicí:

Radon Stage 7.0

Haibike Q FS RX 09

Který byste upřednostnili, poradíte další alternativy?

0 0
    • Vegan  

Pokud S nebo Mko tak ve slevach ZDE Giant Trance X2. Tedy pokud ti nevadi lehky pedal kick samozrejmne :)

0 0
      • indigo  

Už si něco z bikestore.cc bral ? posílají na dobírku ?

0 0
        • Vegan  

jj Sandrushe Moje pritelkyne s tama ma kolo do cech se totiz cypher XS nevozi. Jsou ve skrze dve moznosti dojet si pro to do vidne a oni to to nachystaj. A nebo poslat penize a oni ti to zadarmo poslou balik k nam cestoval neuveritelnych 12 hodin. Platba sla pres paypall tzn ihned. Takze ve 14:00 jeden den jsme to obednali druhej den mezi druhou a treti borec v dodavce s kolem v krabici s plnym prislusenstvim… pumpickou, zvonkem, odraskama, ponozkou na zadni stavbu. To je neco o cem se muze nekomu kdo nakupuje v CR asi jen zdat. Ale nakup byl jen jeden tak nemuzu potvrdit jestli je to takove furt nebo jen vyjimka.

0 0
      • mafyk  

Mám 189 cm, takže M a S asi nehrozí. Ten Giant se mi ani moc nelíbí, je o 100 euro dražší a má podle mě horší osazení, ale i tak díky za tip.

0 0
        • Jedlon  

hele co tohle kolo.ja do neho na 80 pr. jdu

http://www.nejlevnejsi-kola.cz/…el-2009.html

0 0
          • ekimek  

To bude ale StumpJumperu :-) Taky mám jednoho objednaného, ale Experta Carbonového :-)

0 0
          • mafyk  

Jojo, ten vypadá dobře. Ještě se chci podívat na nějaké zahraniční e-shopy, asi hlavně USA, ale nakonec to vidím stejně na německý e-shop kvůli případným reklamacím.

0 0
        • Vegan  

no ja bych fulla podle osazeni nevybiral pro me je stezejni system zadniho pruzeni a geometrie pak teprve osazeni… i kdyz si nemyslim ze je nejak zle osazen. :)

0 0
    • mafyk  

Tak teď koukám, že za stejnou cenu je i Cube AMS 125 XT to asi zlevnili, předtím stála určitě víc, protože jsem jí vyřadil z výběru. Myslíte, že Cube je lepší, než Radon?

0 0
    • Snowball  

moji favoriti v tejto triede su giant trance, felt virtue a marin mount vision

0 0
      • mafyk  

Nebyly by odkazy kde se daji sehnat za 1600 euro?

0 0
        • Snowball  

trance skus na ebay.de

virtue na mojekolo.cz alebo profirad.de

marin u ceskeho dovozcu, alebo pohladaj na nete, tam mozno cena bude trochu nad limit.

0 0
    • Kohout  

Tento model Haibike měli ješte nedávno v jednom kramu v Praze za cca 40000,–Kč, myslím že to byla velikost L

0 0
      • mafyk  

Jojo, v prvním příspěvku jsem dával odkaz na vyšší model Haibike za 1610 euro, ale stejně díky za tip.

0 0
    • mafyk  

Tak jsem objednal Radon Stage 7.0 Team z prvního příspěvku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz