nechybi nekomu Scott Genius MC-10 ’08 ?

73 nepřečtených
  • BH

    V posledni dobe se v nasem zlinskem kraji objevuje nejak podezdrele moc mirne jetych kol Scott za vyjmecnych cenovych podminek ( cca 40% puvodni ceny). Udajne jsou ze Slovenska od cloveka, ktery na ne i dava zaruku a td. Poslednim pripadem je kolo Scott Genius MC-10 ’08 , prakticky nejete, za cenu udajne okolo 30 tis. Kc.Vyrobni cislo ani velikost zatim nevim. Takze mozna nekdo z Vas postrada podobne kolo a nebo tyto kola prodava nejaky marnotratnik, ktery ho legalne koupil a pak po tydnu zjistil, ze se mu nelibi barva, ci co.

     
    0 0
    • Matony  

      Vzal bych Mko.

      0 0
    • destr  

      já eLko

      0 0
    • jIrI___  

      XL by se šiklo :-)

      0 0
    • zmolko  

      tak mne ostane S

      0 0
    • RoKo  

      OK dle zajmu vemu od kazde velikosti po 2ks ;)

      0 0
    • coffield  

      Musíš uznat, že se ti sešli pěkné reakce ;-)

      A přiznat, že jsi je nečekal! ;-)))

      0 0
    • pajan  

      ¨LEGAL LELAGAL kaslu na to ale ted kde mam vzit 30k asi si pujcim… :-D

      0 0
      • pajan  

        to melo byt LEGAL ↔ NELEGAL :-(

        0 0
      • Bzukáč  

        špatná reakce pokud bude zájem o nelegály tak se nám a třeba i tobě budou ztrácet kola.Je to jednoduché pofiderní kola nekupovat!

        0 0
    • cabbage  

      hm.. až bude mít geniuse 09 s Pace tak mi dej vědět;)

      0 0
    • RedAce  

      Taky bych asi jedno vzal, M? Nebo spáš L.

      0 0
    • DAWE25  

      Bwru L a platim hotově, Kde je ten maník, kterej to prodá za těch 30???

      0 0
    • DAWE25  

      Beru L a platim hotově na ruku. Kde je ten maník kterej to prodá za 30???:-)

      0 0
    • Corbett  

      Není ten prodávající náhodou z Vítové?

      0 0
    • Bauvi  

      Nejhorší věc pro člověka, který miluje svého dvoukolového přítele, je to, když mu ho někdo ukradne. Když potom musí usínat doma s myšlěnkami na to, co se asi jeho kolu někde děje a co s ním kdo dělá.

      Dnes se krade opravdu cokoliv, kola nevyjímaje. A řekl bych, že zloději jsou stále drzejší.

      A když přijde někdo, kdo upozorní na nebezpečí, kdo lidem postiženým krádeží, nabídne pomocnou ruku, čeho se tu dočká? Žádná adekvátní reakce. Buď jen srandičky a nepochopení pravého úmyslu, nebo snad, což se mi nechce ani věřit, opravdový zájem o možná kradená kola.

      Ať už jsou ale pohnutky těchto reakcí jakékoliv, nic to nemění na tom, že jsou, podle mého názoru, fakt trapný. Internetová komunita, třeba lidi z BF, má dneska obrovskou moc. Kdyby skutečně šlo o trestný čin v podobě kráděže horských kol, globalnost BF v rámci ČR by s touto skutečností mohla dost udělat.

      Ale to by tu museli být asi jiní lidé…

      PS: Jedno velké + pro BH.

      0 0
      • pegas  

        ono staci kdyz kouknes do fotek na sekci kradena kola- prispevky jako useknout ruce, zabit, atd..jsou jeste slusne, objevuji se i horsi:-)…ale jakmile je zde naznak prevence,ochrany v podobe tohoto prospevku projevi se anonimita a ,,jednoduchost"  jedincu na BF..ale neni to jen tu, uz sem se s tim setkal na vicero forech..

        0 0
      • krtex  

        Hele a co jste s BH čekali za odpovědi na ten „konkrétní dotaz“ ?

        Já se nahodou pobavil :)

        BTW, o jedno kolo už jsem taky přišel (opečovávané BMX v mládí nepočítaje..) ale mám místo něj už 2 :)

        KTX@

        0 0
      • coffield  

        Popravdě řečeno, ten thread není špatný, ale bohužel na bike-foru nejspíš není nikdo, komu by nějaký kradený Scott patřil, protože takový člověk by se ve vlastním zájmu ozval.

        Navíc mám pocit, že typický člen b-f není potenciální dárce kola zlodějům. Tím je spíš člověk, který si koupí jednou za 2 roky hotové kolo na krámě, vydá za to poměrně velkou sumu a jezdí s ním o víkendech, zcela mimo dosah b-f, a tak také celkem anonymně. Jen kolik takových lidí znám já, co by stálo za to jim vykrást garáž nebo využít jejich nepozornosti někde u hospody – a co na b-f nejsou… a ti se také proto neozvou.

        0 0
      • coffield  

        Takže BH nemusí svěšovat hlavu. Zkusil to, nebyl to špatný nápad a vtipné reakce jsou OK, nic nezkazily.

        0 0
      • qwerty  

        Nebuď na tu naši mládež, hned tak přísný, soudruhu ;b  Ne, fakt se Tě nechci dotknout, jen jsem neodolal. Reakce jako Tvá byla potřeba, aby BH věděl, že si ho pro jeho počin vážíme. (Moje předchozí laškovné „nejsme všichni stejní“ nebylo to pravé :) ) Ale ono se opravdu špatně reaguje jinak, než jak všichni reagovali. Kromě těžkopádné pochvaly BH. A internetová fóra lidé nevyhledávají pro těžkopádnost.

        Když jsem byl chudý student (žádné klišé: jedny boty v létě v zimě, chlebová polívka, jediná silnička pochybné kvality), měl jsem na krádeže kol vyhraněný názor: za krádeže koní se vždy věšelo. A pak sem se doslech o hochovi, který kradl kola. A skoro jsem tomu, od koho sem o něm věděl, vyčítal, že se s ním vyskytuje v jedné vsi. Smtr jsem mu přál, hajzlovi! Párkrát slezl sníh, no a s tím, co za něj seděl, jsem teď dokonce příbuzný. Inu, nevyzpytatelné jsou cesty páně! Sorry, pokud Vás z podobné historky mrazí, ale sekání rukou tu padlo, tak jsem se chtěl přiznat k věšení. Dnes mám kola mnohem lepší, ale za jejich krádež už bych nikomu smrt nepřál. I když mají větší cenu, než mnohá auta a přesto nejdou pojistit. Ale umím dělat moc pěkné modřiny, tak nechte mé milášky na pokoji. Koukám, že mi to vyšlo poměrně moralistně, těžkopádně, hm, …, le co, přepisovat to nebudu, vy to snesete.

        0 0
        • Bauvi  

          Hele, soudruhu, taky patřím ještě do mládeže, jelikož je mi 19 :))

          Tak zkus někdy vystrčit hlavu z davu :). Buď si jí někdo všimne a udělá ti poklonu, a nebo ti jí urazí autobus :)

          0 0
          • qwerty  

            „Tak zkus někdy vystrčit hlavu z davu :)“ ???

            0 0
            • Bauvi  

              „Ale ono se opravdu špatně reaguje jinak, než jak všichni reagovali.“ – tohle jsi napsal ty. A toto tvrzení se dá parafrázovat jako členství v určité větší společenské skupině, tedy např. v davu. A zoto tedy plny moje poznámka, aby jsi se někdy zkusil vzdát členství v této skupině – vystrčil hlavu z davu :)

              0 0
              • qwerty  

                Reagovali, ONI. Jestli ona má reakce nebyla první jiná než „já chci taky“. Ale nic, nechme to spát.

                0 0
        • Bauvi  

          A mimochodem, na krádeže kol mám stále vyhraněný názor. Ten, kdo by mi ukradl kolo, je pro mě člověk, se kterým bych neměl slitování.

          0 0
      • pepino  

        „zájem o MOŽNÁ kradená kola“ já bych začal brečet, až bude jasné, že jsou kradená…

        0 0
    • Tomcat  

      Ne Scott mi vůbec nechybí, hnusný kola

      0 0
    • kali222  

      no pokud treba nekomu neni divne, ze od skoro nejeteho kola(vypada jak kdyz ho smontovali) s Moc uz i nad „15“ +je to NAHODNE aktualni model :))) nejsou papiry?…tak je to do nebe volajici. tu hranici 15 jsem dal, protoze znam i lidi pro ktere je 15 samo nic(kdo nekoho takoveho nezna,ze?) tudiz verim, ze jim jako necyklistum jsou kola uplne..... a ten ucet klidne vytrati. ale u kola za 100,– neverim : ) jinak na drazsi veci kupni smlouva :) nechce ji prodavajici dat? tak pa pa(no on to nekdo koupi stejne,jsme v CR) tim,ale nerikam´, ze vyzaduju kupni smlouvu na vyjetou brzdovku z brzd,zas v ramci normalu…

        
      0 0
    • Belial  

      No jelikož jsem taky ze ZL kraje, přiznám se že i já jsem dostal podobnou nabídku na Scotta. Údajně prý to vozí přímo z USA, je na to schopný dát záruku a ideální kdyby se sešlo víc lidí = víc kol = větší sleva. Kradené to teda asi nebude. Otázka jak řeší DPH, Clo, atd. Řekl bych, že toto dělá tu super cenu – nelegální dovoz.

      0 0
      • RedAce  

        neměl bys nějaký kontakt?

        0 0
        • jIrI___  

          Přece nechceš jupovat bika s nelegálním dovozem a kdoví čím ještě… :-P

          0 0
          • jIrI___  

            jupovat = kupovat

            0 0
            • hanz  

              a proč jako ne?..je snad scott kterej neprojde Pulpánovi rukama o něco horší?…já osobně si myslím že naopak lepší a jestli má ještě lepší cenu?…rozhodně.

              0 0
              • jIrI___  

                Já to myslel ironicky ;-). Kdyby se mi teď někde po kapsách válelo zbytečných 30k tak taky budu ze všech shánět kontakt na toho člověka co tak za levno prodává :-)

                0 0
      • dodo  

        Jako i kdyby je mel vozit, tak pochybuju, ze je sezene az za takovou cenu, aby na 30k i neco vydelal. Scott + Fox je kombinace draha vsude ve svete, takze o dovozu celkem pochybuju. A nevim, jak by sem protlacil treba 10 kol bez DPH (USA) a nebo kde by v EU sehnal karbonovy scotty do 30k, kdyz to je pod cenou samotneho ramu. Takze se asi nekde stala chyba:D

        0 0
      • Fenous  

        Tezko rict odkud to je, protoze Genius se v USA neprodava, ma zadni stavbu, na kterou ma v USA patent Specialized, musel by to mit primo od vyrobce, ale je otazka, jestli se Genius v USA vubec vyskytuje, jestli to sem nevozej primo z Taiwanu nebo kde se ty ramy vyrabi.

        0 0
    • rock  

      Jestli se jich objevuje víc než jeden, tak to není ukradený soukromé osobě; těžko najdeš panelák, kde by byl v každým sklepě jeden Scott za kilo. Nebo si snad někdo kupuje každý druhý úterý v měsíci nový bike a každou třetí středu v měsíci mu ho někdo ukradne ? Takže dotyčný holt objevil nějakou formu šedého podnikání a pak na případné koupi nic zas až tak nemorálního nevidím … koneckonců, nejednou jsem od majitelů kamenných obchodů zaslechl postesknutí, že valná část zboží v eshopech se tam dotala cestou křivolakou a nestandartní – a může to někomu vadit ?

      0 0
      • Bulda  

        taky obcas nekdo vykrade sklad, kamion...... takze spis cerny podnikani

        0 0
    • vlk  

      Nevím jak tento konkrétní inzerát a tento konkrétní model, ale nezatracoval bych nabídky nových  za nižší ceny. Sám jsem pořídil nové, ještě nesmontované kolo Scott Reflex v originální krabici  přítelkyni z obchodu v cizině za poloviční cenu než bylo v té době u nás. Vše legální s papírama. A to když si vezmu, že se na tom napakoval minimálně velkosklad v holansku a italský dovozce. Tak si vemte jaká by byla cena to dostat rovnou od výrobce.

       

      Hold ČR obchodníci, to je prostě stále ještě východní mentalita. Oni Slované už asi jiní nebudou.

      Jak říkám, když nedokáží být konkurenceschopní, tak ať skrachujou.

      0 0
    • rasto  

      co se pry stalo loni v lete na kladne: nejaky chlapik nabizel kradene fulluhlikove silnice, za 40% hodnoty.

      udajne vagon nechal vykradnout prodejce (dovozce?), ktery obdrzel zpatky pojistne.

      kupovali hlavne maloobchody, prodavali za 100% hodnoty koncovym zakaznikum.

      znacka? SCOTT!! :-/

      0 0
    • spešl  

      Tak jestli to není nějaká levota (kradené nebo tak) tak bych bral jednoho Geniuse MC velikost M-ko :-)

      Pokud je někdo vozí z venku, tak na tom nevidím nic špatného… chápu, že každý musí nějak vydělávat (např. obchody) ale každý chce také udělat dobrý nákup (např. zákazník-já)…

      Tož tak…

      0 0
    • kubiik  

      Tak ja bych si taky vzal jednoho v Mku, takze pokud by byl beru :-)

      0 0
    • Genius79  

      Jeden slovensky radoby obchodnik jede nekaly obchody se Scotty, pozor na nej..

      0 0
      • Genius79  

        POZOR!!! NEOFICIÁLNĚ DISTRIBUOVANÁ KOLA

        VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI,

        POKUD ZVAŽUJETE NÁKUP KOL ZNAČKY SCOTT V NĚKTERÉ ZE DVOU NÍŽE UVEDENÝCH PRODEJEN, JSME NUCENI VÁS INFORMOVAT, ŽE NA TOTO ZBOŽÍ SE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEVSTAHUJE ZÁRUKA ANI JAKÉKOLI GARANČNÍ PODMÍNKY, JELIKOŽ SE JEDNÁ O MODELY NEOFICIÁLNĚ DOVÁŽENÉ A DISTRIBUOVANÉ!

        JAKO VÝHRADNÍ DOVOZCI ZNAČKY SCOTT PRO ČESKOU A SLOVENSKOU REPUBLIKU NEMŮŽEME ZARUČIT PŮVOD ZBOŽÍ, KTERÉ OBCHODNÍK PAN DUPLINSKÝ NABÍZÍ!

        PRODEJNY:

        BICYCLE ŠPORT S.R.O

        DOMINIKÁNSKÉ NÁM. 5

        04001 KOŠICE

        AUPARK B.S.C.

        EINSTEINOVÁ 18

        85101 BRATISLAVA

        DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

        KOLKTIV SCOTTSPORTS

        0 0
        • drtyc  

          standard. tohle zkouseli i v jinych odvetvich a moc dlouho nevydrzeli, protoze to poskozuje vyrobce – znacku.

          0 0
    • drtyc  

      a to ma jako rezijku na vlak a nejakou slevovou na zahranicni cesty a zpatecni dovoz resi tak, ze na tom kole prijede?

      0 0
    • beeker  

      Zamlouvám si to druhé eSko :-))

      0 0
    • beeker  

      Nepleteš si to spíš s 30ti tisíci eur? :-D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse