• Smazaný účet

    Má někdo nějaký názor na Trek Émonda S 6

    http://www.trekbikes.com/…/emonda_s_6/

    0 0
    • jecnak  

      Jezdil jsem chvilku SLR6 s H1 geo a kolo mi prislo fajn jako zavodak. Proti moji madone 5.9 s H2 2014 mi prislo vzadu tuzsi, ale i podstatne mene pohdlne. Vpredu pradoxne mene tuhe a mene pohodlne. Vahove by ve stejne specifikaci bylo lepsi (lehci ram). Dost pravdepodobne se ale jednotlive modely budou podstatne lisit a navic srovnavame dve hodne rozdilna kola – na mem je karbon predstavec a riditka – tuzsi, pohodlnejsi kola a plaste atd.

      0 0
    • gemini  

      Mě se líbí – kdybych měl někdy koupit sériový kolo, Emonda by byla velmi horký favorit ( asi ale ve velzi SL teda ).

      0 0
    • Smazaný účet  

      Trochu OT: nevíte někdo, proč se z nabídky Treku vytratily střední a nižší řady karbonových madon ? Tak nějak do budoucna jsem si říkal, že další silnička by byla zase od Treku a z těch tří modelů se mi libí a pro moje potřeby je nejlepší madone, teď jezdím model 3.1 a časem bych si pak koupil něco v úrovni 5.2. Jenže ty se jaksi vytratily a madony už jsou jen v podobě té aero-hrůzy, která je navíc s top komponenty :(

      0 0
      • ToBla  

        Karbonovou Madonu nahradil pro rok 2015 nový model Emonda, který je lehčí. Představen byl při Tour 2014. Na rok 2016 byla uvedena nová aerodinamická supertuhá Madona s kapotáží brzd, která je na prodej pouze v nejvyžší výbavě komponentů a z nejlepšího OCLV carbonu. Stará Madona už nebude, levnější modely nahradila Emonda. Mě se nová Madona taky moc nelíbí, ale věřím, že funguje..

        0 0
        • gemini  

          Nová madona je fakt hrůza. A v těsným závěsu za ní je nový venge…:-( Přitom aero silničky jdou udělat i pěkný – viz třeba Ridley Noah, nebo Cervelo S3…

          0 0
      • Smazaný účet  

        Díky za vysvětelní… Ale myslím si, že škoda :( Třeba tento rám Madone 2014 ( https://www.bikeexchange.com.au/…G_3721.jpgje ) pro mé potřeby ideál. Má blíže k aero, ale není to takový děs jako ta nová nebo Venge. Když už, tak to je už hezčí Canyon aeroad. Jinak je ale ta emonda oproti dřívějším madonám docela drahá. Ve stejné výbavě 15K+.

        0 0
        • ToBla  

          Všechny kola jsou dražší. Vše je o kurzu k USD, ještě nedávno byl 19–20kč, teď 24–25, tj. 20% nahoru.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Díky za trknutí, to mě nenapadlo, ale je to logické. No uvidíme, co bude. Určitě budu ale současné kolo trápit ještě min. 2–3 sezony :-)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.