• Pedr

    Dobrý den,

    chtěl bych se zeptat jaký máte názor na tato kola: http://www.rockmachine.us/…ide-400.html

    http://www.rockmachine.us/…ide-300.html

    Jezdím 1krát za týden většinou kolem 50–70 KM po zpevněných lesních cestách a silnicích. Někdy si dám i kolem 100 KM. Nyní mám toto kolo: http://jizdni-kola.heureka.cz/…specifikace/#… a vadí mi na něm, že když jedu městem po cestě z dlaždic tak to hrozně drncá. Sháním kolo do 15 000 Kč a tohle mi přišlo zajímavé. Je to dobrá volba?

    Díky

    0 0
    • Neunzikger  

      Jestli to drncání je to jediné, co Ti vadí, pořiď si odpružení objemem pneu. Tzn. ověř si, jaké šíře pneu Ti projde rámem – když půjde (předpokládám ano) šíře 50 mm – pořiď si rychlé lehké (s kevlarovou patkou) pláště rozměru rozměr 622×50 to je 29×2,0. Jsou to na zadní kolo např.: http://www.primeshop.cz/…ar-skladaci/

      Na přední např.: http://www.koloshop.cz/…-kevlar.html (vzadu se rychleji sjíždí). Kdybys chtěl pošetřit, tak dozadu drátovou patku a kevlarovou jen na předek. Budou též potřeba objemnější duše. FOUKEJ TAKOVÉ TLAKY, ABY TO NA KOSTKÁCH NEDRNCALO.

      Na Tvou neterénní turistiku, ty výše uvedené pneu přinesou větší komfort, než zvažované nové kolo.

      0 0
    • Pedr  

      Omlouvám se, špatně jsem to napsal, to kolo co mám, mi už je malé, takže chci stoprocentně nové célé kolo. Tim drncanim sem chtěl naznačit, že bych byl rád, aby nové kolo bylo vhodné jak pro jízdu po Praze (obruvníky, staré silnice) tak do lehčího terénu… Mám možnost mít ty kola napsaná výše se slevou, tak jsem se chtěl zeptat zda se to vyplatí nebo je lepší si nechat nějaké kolo postavit… Díky :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.