• Dave.6

    Zdravim, co rikate na tyto bowdeny? mate s nima zkusenost?

    www.bikesport.cz/detail.php?…

    Me se moc zamlouva vzhled, videl jsem je na jednom kole a nemaj chybu ale nekde jsem tady cetl prispevek od listera ze pry bowdeny od aligatora jsou tvrde a obyc bowdeny jsou daleko lepsi?

    Co myslite? Mam to na sram x.9 + grip shift x.0.

    Jo a jeste jedna teoretická otazka. Kolik metru bowdenu potrebuji na vymenu vsech bowdenu na kole. (kolo ted nemam u sebe a potreboval bych udelat objednavku :) ) Je to teda i vcetne brzd jelikoz hydrauliky jeste nemam.

    Moc dik.

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      Vozil jsem Aligátory jak tyto, tak i korálkové s teflonovým vedením viz. profil a tyto se mi jevily až moc tuhé a hůř podajné, třeba s nima byl někdo spokojený, ale já je po pár týdnech vyhodil.

      0 0
    • ares  

      Podle vzhledu je možná na kole mám :-). Spokojenost. Každý řadící bovden se může zhroutit ať tvrdý, tak měkký. Stačí, aby se prodřela teflonová výstelka. Jde spíš o to, jak velké oblouky potřebuješ na jednotlivých částech vedení. Pokud máš vedení v celku, tak kup 3 m, pokud po částech tak 2 m. To jsou řadící bowdeny. Brzdového kup 2 m, případně budeš mít náhradní…

      0 0
    • Jane  

      tak ty se mi – objednané z koloshopu – teprve válí doma. co mě dost překvapilo, tak jsou opravdu hodně tvrdý a na pohled vypadaj dobře – no na kolo půjdou až někdy po zimě… brala jsem k nim i nějaké alu koncovky www.koloshop.cz/index.php?… ty tedy nepasují na užší bowden :( kabeláž na celej bajk s v-brake brzdami (malý rám, bowden jen tam, kde je nezbytně nutný) – řazení + brzdy (aligator doporučuje tento bowden jak na řazení, tak brzdy) dělá zaokrouhleně 2.5 m ⇒ přední brzda 28mm, zadní 54mm (37+17), šaltr 92mm (33+25+34) a smyk 53mm (35+18), celkem 227 mm

      0 0
    • Vilém  

      Mam na kole trosku lepsi model od Alligatoru a uz si je nekoupim.Fukcne jsou OK,ale jsou strasne tvrdy,coz mi vadi.

      0 0
    • Lister  

      stejně jako ostatní, měl jsem je tam, ale dal je dolů kvůli neohebnosti, koupil nějaký základní 20kaček za metr a k tomu plastové koncovky a je vystaráno.

      0 0
      • Volf  

        Taky se přidám. Úplně stejný jako Lister. Chvíli jsem je toleroval, protože vbyly drahý, ale pak šli stejně do propadliště dějin a už nikdy bych je na kolo nedal. Tvrdý, neohebný a strašně vrzali. A vliv na řazení nulovej.

        0 0
    • mr.nobody  

      „S botami od Aligátora nemůžete šlápnout vedle“ :-)))

      0 0
    • scret  

      a co Nokony?

      zacinam o nich silne uvazovat…ale ta cena:(

      0 0
    • jIrI___  

      Nemáte někdo prosím fotku tohodle Alligatoru , jak vypadá v reálu v červené barvě?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.