• krosmen

    Zdravím, mám vodní rezervoár od Camelbaku a potřebuju zas (už asi pátej) náustek. Upřímně nechce se mi dávat za kousek silikonu dvě stovky a tak jsem se díval na náustek od Hydrapaku, kterej přece jen není tak předraženej.

    http://www.velohanak.cz/…oubem-77058/

    Tak bych se rád zeptal těch, kteří s Hydrapakem mají zkušenosti, jestli náustek funguje OK, nebo bych jeho výměnou za náustek od Camelbaku šlápnul vedle, díky

    0 0
    • Soreno  

      Funguje v poho, ale co jsem měl verzi před tak cca po roce začne ukapávat a 2 roce spíž už teče musel jsem zavírat nebo profouknout zbytek v hadiččce do vaku. Tento novej zatím 1/ roku a funguje.

      0 0
    • Lahvis  

      A vyměňuješ kvůli bordelu uvnitř nebo že teče?

      Protože na bordel se mi hodně vyplatilo koupit v Dekáču za pár kaček sadu na čištění vaků. Je tam i malý kartáček kterým se to dá parádně vyčistit.

      Jinak tečou mi snad všechny náústky co mám a měl jsem. Nikdy nevydržel dýl jak rok, takže kvůli tomu se rozhodně vyměňovat nevyplatí…

      0 0
      • Soreno  

        No po 2 letech uz to byl eklhaft, ale protoze jsem linej. Kdybych to cistil hned po dojeti takhle by to nedopadlo. Zase 125 kc za dva roky klidne dam a mam novej co funguje. Lahve taky menis.

        0 0
      • krosmen  

        Kvůli bordelu ne, vždycky celej systém pořádně vypláchnu, nebo vyčistím. Sadu kartáčků na čistění mám a používám. Ta štěrbina v náústku se prostě začne časem natrhávat a pak to pořádně netěsní a ukapává. Je mně jasný, že žádnej náustek nevydrží věčnost, ale ten od Camelbaku je dost předraženej.

        0 0
        • krosmen  

          …jo taky občas celej systém čistím hodně naředěným Savem. Naliju to do vaku, pustím do hadičky s náustkem a nechám působit. Pak samozřejmě pořádně vypláchnu vodou.

          0 0
    • Neťa  

      Tenhle jejich náustek je z mého pohledu naprosto dokonalý, výborně se z něj pije, neteče (uvidíme časem, mám ho rok a i kdyby teď téct začal, tak za ty peníze není co řešit) a hlavně se dá úplně lehce a totálně rozebrat, takže plísně nehrozí.

      0 0
      • krosmen  

        Už ho mám doma, tak uvidíme, zítra vyzkouším. Jestli bude v poho, tak u něj zůstanu.

        0 0
        • goofy  

          Mám ho už rok a půl a zatím v pohodě. Vůbec celý Hydrapak vak mi přijde lepší. Otázkou je, jestli se ti vleze na hadičku. Kdysi používal Hydrapak i Camel různé průměry. Jak je to teď nevím.

          0 0
          • krosmen  

            Vleze, už ho tam mám;-) Zjistil jsem si samozřejmě předem vnitřní průměr hadičky (7mm).

            0 0
    • maral  

      Netušíte jestli bude sedět i na vak od axonu. Po půl roce začal kapat.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.