• Amaranth

Ahoj všem,

dneska odpoledne při mytí rámu jsem si všiml asi centimetrové prasklinky v zadní stavbě rámu (viz foto). Prasklina je v místě sváru na vyleštěném místě na vnitřní straně (lak jsem na postiženém sundal kvůli tomu, abych vyloučil, že se jedná pouze o škrábnutí). Problémem také je, že je rám ze slitiny scandia. Máte někdo s opravou tohoto materiálu zkušenosti? Rám už bohužel není v záruce. Děkuji za odpovědi.

Anketa: Co mám s rámem dělat?

0x
    0%
    0 0
    • VLAN  

Svařování už IMHO nemá smysl, vyhazovat zatím také ne… dojezdil bych to, jenom pořádně sledoval aby nedošlo k nějakému úrazu ;) Takhle z fotek není prasklina ani vidět.

0 0
      • Amaranth  

Rám jsem měl již odstrojený a chtěl jsem ho prodat (dokonce už jsem ho měl vystavený na cyklobazaru). Teď už prodej nemá smysl – rám si budu muset nechat. Jinak ta prasklinka je vidět pouze pod lupou a vlastnosti rámu zatím nijak neovlivňuje.

0 0
      • Patar  

Prasklina je zcela zřetelná a je opravitelná

0 0
        • Amaranth  

A kde bych ho prosím tě mohl zkusit nechat opravit a případně za kolik?

0 0
          • Nikovlas  

Mě svařili prasklej rám na sedlové trubce za 800 u cykloadama na Suchdole – ale byl to obyč dural.

0 0
          • Patar  

Pokud nebudeě trvat na opravě laku , tak u mne. Bohužel poštovné tam a zpět přesahuje cenu opravy.

Jinak lakovna (Dušan Sedláček) zde inzerovaná pro mne nechce pracovat a můj lakýrník je po smrti.

0 0
            • Amaranth  

Radši bych rám nikam neposílal, ale jestli nebude zbytí, tak bych se obrátil na tebe. Problém asi také bude to, že je rám hodně zeslabovaný. Bojím se, aby se rám opravou ještě více nepoškodil. Jak velká je šance, že se to nepovede a rám bude nepoužitelný?

0 0
              • Patar  

Zeptej se třeba Davida Kuby(KUBAD)Možná bude vědět také SCALAR o někom.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.