• ememem

    zdravim, na brzdach xt08 mi odislo gumove tesnenie co je okolo piestika a tym padom vytiekol olej a brzda je nepouzitelna. zatial sa mi to nikde v priebehu dvoch tyzdnov ani nahodou nepodarilo zohnat, jedina moznost vyzera byt objednavka cez paul lange s dodanim minimalne 4–5 tyzdnov. neviete mi niekto dat tip na nejaky shimano kram, servis a pod. niekde v rozumnom dosahu z BA t.j. Morava, dolne Rakusko kde by to teoreticky mohli mat?

    0 0
    • Martin  

      jakým způsobem odešlo? cos s tím prováděl?

      0 0
      • ememem  

        bol som na takom zimnom maratoniku za barakom a ked som dosiel ciela tak uz brzda nebrzdila  olej okolo piestika zjavne vytiekol. nic ine ako tesnenie to nemoze byt myslim si.(nastastie bolo dost snehu takze brzdy nebolo az tak treba kedze sa slapalo aj z kopca)

        0 0
    • miki  

      Jestliže to jsou XT 2008 a byli v záruce tak se asi do nich sám podíval a špatně nasadil brzdový váleček zpět a poškodil těsnící gumičku.

      0 0
      • ememem  

        a na to si prisiel ako? (odpoved vid. vyssie) naco by som sa do nich dival? sorry ale bol bych radsej kebych namiesto podobnych meditacii dostal nejaky tip na povodnu otazku.

        0 0
        • destr  

          Tak proč je nejdeš reklamovat?

          0 0
          • miki  

            Přesně ,proč nereklamuješ?? ,měl jsem dojem že asi nemůžeš když si chceš sám opravovat věci v záruce.Je dost lidí co se do něčeho podívají a ztrácí záruku, ale Ty to nejsi tak reklamuj.

            0 0
        • kubad  

          shimano brzdy sou celkem bezproblémové – díly většinou nikdo nedrží – není důvod, navíc ty XT jsou tak krátce na trhu že sou vlastně ještě pořád v záruce.

          Asi to budeš opravdu muset řešit přes dovozce.

          Proč to neřešíš jako reklamaci?

           
          0 0
          • ememem  

            pretoze som to kupoval v nemecku v e-shope v case ked som tam bol asi tri mesiace v kuse a musel bych tam teraz bud ist (1000km) alebo to posielat . cena tych gumiciek je cca 12 EUR takze ci uz cesta alebo len postovne za balik nebude stat ani nahoudou menej a ani to riesenie kratsie jak 4–5 tyzdnov nepotrva. co uz, som sa nechal zlakat na dobru cenu......

            0 0
            • kubad  

              he he – takže 12 eur za gumičky si ochotný dát + práce kolem,a blbé zabalení a poslání do německa ti přijde složité – tohle mi fakt rozum nebere, ta brzda jde poslat jako dopis a poštovné se to těch 12 eur vleze v pohodě, ale je to tvůj boj dělej si co chceš.

              0 0
              • miki  

                Poslání pojištěnýho balíku po Německu do 2 kg stojí 6,90 EUR.Tak bych to zabalil a poslal na reklamaci.

                0 0
    • kali222  

      nechci zakladat dalsi thread, takze se vetru sem.

      to ze lide „roubuji“ ruzne shimano paky k ruznym trmenu asi vi kazdy(nebo si vsiml jako ja), ale nikdy jsem nevidel XTR paku naroubovanou k jinemu trmenu. da se treba XTR paka a saint trmen (4p)? normalni XT,S(LX),deore asi ano(ale muzu se mylit).hadice a koncovky-to je jasna… diky za pripadnou odpoved

      0 0
      • kubad  

        medium je pořád stejné, problém nebude,koncovky jak píšeš, ale to se dá řešit.

        Třeba u Hope mají stejnou páku pro Mini, M4 a M6 a funguje to.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.