• Adrenaline

Zdravím Vás všecky, mám otázku zda někdo vozí záplety s těmi to náboji? Jak jsou na tom s kvalitou? uvažuji o nových kolech ale nevím co dát za náboje. Ještě tu mám Sun rims juju ale nevím o nic nic nebo klasika DT 370. Předem díky za Vaše názory a poznatky. Biku zdar

0 0
    • Vilém  

Sun rims je neco jineho jako Sunrace.

0 0
    • michals1  

Jedny náboje od Tokenu mám a s kvalitou jsem spokojen. Neni to ale typ TK491. Mají poměrně kvalitní EZO ložiska a jsou zatím bezproblémové.

0 0
    • jIrI___  

Nějaké nové zkušenosti s těmito náboji? ( http://www.netbike.cz/select_det.php… ). Poměr cena/hmotnost vypadá celkem hezky…

0 0
      • trunka  

škoda toho předního, že je jen na 28děr

0 0
      • mtbcykl  

cena slušná, otázka kolik vydrží

0 0
      • barry  

aby nepraskaly orechy jako u novatec 712

0 0
      • McBlacky  

jestli si dobře pamatuji co mi kdo řekne :)

tak to jsou brandovaný Chosen z fabriky Novatec, stejně jako třeba Superstar.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
      • Evilcleaner  

jsou to de facto novatecy 711/712

0 0
      • maajkee  

Vždyť tam i píšou:

Náboje jsou totožné jako Novatec D711SB / D712SB. :)

0 0
    • mtbcykl  

zajímá mě, zda někdo jezdí náboje no tubes ZTR a jak je to např. ve srovnání s a2z, american clasic apod.

0 0
      • trunka  

O něco těžší než A2Z a AC, cenově cca A2Z. Pokud hledáš kvalitu a výdrž tak Dt swiss 240.

0 0
    • marapara  

Osobně myslím, že to bude něco podobného jako lehké A2Z nebo Novatec. Jen škoda, že přední je jen 28 děr. Sice kolo bude lehčí o pár špic, ale poměrně se hodně zmenší výběr ráfků.

Jen dodám, že jezdím A2Z náby na HTčku a po 3,5 letech mi zadní už odchází. Sice jsem na kolech nalítal asi 25000 km, ale nába je pomalu na odpis. Kupovat nové nebudu, protože i ráfek už praská u kalíšků a dráty by to asi taky chtělo vyměnit, tak raděj půjdu do FRM5.

0 0
      • barry  

to vydržely celkem hodně … dle váhy a provedení bych jim tolik netipoval

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.