• fortkiller

    Zdravim, sehnal jsem si favorita na prestavbu a chtel bych si zkusit postavit furtku – cetl jsem zde jedno obsahle vlakno a moc se mi to libi :-) Videl jsme tam nejake odkazy na zahranicni shopy a chtel ybch se zeptat, zda si bude nekdo tento naboj objednavat, abysme sli napul s postou treba :-) Ja jsem z Litomeric, ale neni problem se dopravit treba do Prahy atd. :-)Popripade, jestli se da shnat i u nas? Nejak nevim kde hledat… Dekuji za rady :-)

    0 0
    • P e t r5  

      Kdybych chtěl furtku já, tak bych našrouboval ozubené kolečko na obyčejný přední náboj pro kotouč na 6 šroubů. Protože ale furtku nechci, tak ani nejdu měřit, jestli by to vyšlo. (kolečko bych si nechal vypálit na laseru)

      0 0
        • P e t r5  

          Přesně, jen ten náboj je zadní a otočený (nad šířkou jsem nepřemýšlel), já bych asi stáhnul zadní stavbu k sobě. Ušetřil bych za náboj a trochu váhy.

          0 0
          • Chaingang  

            Stáhnout zadní stavbu o 3,5 centime­tru??to je docela dost…Jinak nejlevnější řešení je asi našroubovat to na obyčejnej náboj se závitem a stáhnout matkou. Já tam ani tu matku nemám a stejně se to nepovoluje. Pokud hodláš sundat brzdy, určitě to nějak posichruj.

            0 0
        • fortkiller  

          Jo takhle, to me vubec nenapadlo :-) Tak to zkusim polaborovat :-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.