• Suntour

    Ahoj jel nekdo na aktivni dovolenou s CK Adventura?..Jaka je apod. atd. ? Chci s mladou jet na kola

    www.adventura.cz/…y/zajezd.asp?…

    Dik T

    0 0
    • Luka  

      jeli jsme presne tenhle zajezd… 2004? .. a bylo to uza.. najelo se asi tak 500km celkem, vedro ukrutny, ale termin pred nama jim prej lilo 3dny v kuse a i zbytek toho tydne stal za houby. kdybys chtel okuknout dojmy a fotky, tak mrkni ke me do webu. Je tam „zapis“…

      Letos bacha, ve Slovinsku v Bovci se nataceji komparzove sceny do letopisu narnie, konkretne od 26.6. do 15.7. … tak zkuste vynechat tenhle termin, bo tam bude desne prelidneno !

      0 0
      • Suntour  

        ..chceme jet 24.8. – 2.9.....tak uvidime :-)

        je treba si vzit neco specialniho nebo doporucujes neco, nez pisou v jejich letaku?

        0 0
        • Luka  

          my sme krom klesti na prestrihnuti zamku co jsme od nej ztratili klic nepotrebovali nic vyjimecnyho. byli jsme tam s horskejma kolama trochu za exoty :)

          Jinac berte urcite nejaky mazivo… dojezd k mori tou vapenkou je dost akcni, a pak mas to bily svinstvo uplne vsude… a kolu se to moc nelibi.

          Kazdopadne je tam nadherne a myslim ze i napadita trasa. Me uchvatila Lipice a urcite bezte do tech jeskyni..! A nekde u bovce je kemp, kde pan domaci nabizel za par euro veceri: prsut a vino… byla to lahoda a pak nam zavideli vsichni co skudlili penizky a na tu vecu nesli :)

          0 0
      • Suntour  

        …a jak je to ve Slovinsku s koupanim?…v le­taku pisou moznost snorchlovani…ma cenu s tim pocitat?:-)

        0 0
        • Luka  

          jako v Soče?????? wow… ma 4°c I V LETE .. malem my upadly nohy pri brodeni jednoho z potucku…

          0 0
          • biker007  

            no asi zalezi kolik je vody a jeky je leto..my sme tam meli jednou v cervenci minimum vody a teploty pres 35 stupnu po dobu celeho tydne, takze se tam dalo krasne koupat:) ale to bylo tak pred sesti lety.

            0 0
        • Frankie  

          Taky jsem uvazoval nad snorchlovanim, ale to by pripadlo v uvahu jen ty dva dny, co se stoji u more v Chorvatsku, ale pry tam to more na to moc nebylo…

          Jak jsi dopradl s tim terminem, meli jeste mista?

          FV

          0 0
          • Suntour  

            meli 24.8. – 2.9…tak jedem…-)..doufam ze to mlada zvladne…i pro me to bude myslim dost…

            0 0
            • Frankie  

              Dobro, tak to se tam potkame :)

              Kamarad tam byl s manzelkou, oba sportovci, ale jen prilezitostni koliste a pry oba zvladali v poho, jen pry nejake dve zajizdky vynechali.

              FV

              0 0
              • Suntour  

                OK:-)…jeste trochu mimo. Jaky poouzivas baterky do fotaku? Ja dobijim ale tahle moznost pry nebude…

                0 0
                • Frankie  

                  Ahaaa, taky jsem se o to zajimal a bylo mi receno, ze az na jeden kemp se da dobijet vsude (bud ze zasuvek v umyvarkach, u kemparu apod.). Mam totiz ve fotaku Li-onku (dan (vysoka:) za skladnost), takze bez dobijeni bych fotil max jeden den a pak smolik…

                  FV

                  0 0
          • Luka  

            to je pravda. to more v Novigradu je dost hrozny, i plazz.. beton :/// ale zase jen dva dny, ze? :))

            a ujede to vazne kazdej. Jedinej zahul je vylezt po cely noci z busu a najednou frnk na Mangrt. To bylo dost akcni… PS: az sjedete z Mangrtu, tak v Logu pod Mangrtom je hned na zacatku hospudka se zahradkou, pan mluvi 5ti jazykama a ma skvele pivo a jeste uzasnejsi polivcicky.. tak zajdete :)

            0 0
            • Frankie  

              Co rikali kamaradi, tak lepsi koupani meli, kdyz se vydali na vylet lodi, tak je vyhodili nekde na nejakou prohlidku a koupani na lepsi plazi a pak asi 15km od kempu nejakym smerem podel more byla lepsi plaz… Myslim,ze to uz nejak bez snorchlu vydrzime :) FV

              0 0
          • Suntour  

            …uvazuju na akci s Adventurou koupit nosic s takovou tou brasnou „rakvickou“ nebo brasnu na riditka. Batoh tahat nechci…ma to smysl?…

            0 0
    • Frankie  

      Ha vida, zrovna jsem premyslel, ze bych se tu poptal, jestli nekdo z b-f nejede na tehnle zajezd v tomto terminu a uz je to tady :)

      Taky jedu s pritelkyni na doporuceni kamaradu a Luky :), ktery tam byli v minulych letech.

      Jen bacha, kdyz jsem platil ja za nas dva zalohu, tak to byla posledni dve mista na ten termin 24.8.-2.9., ale je mozny, ze nekdo mezitim odrekl.

      By mne zajimalo, jaka je technicka cyklo vybavenost busu (pumpa s manometrem, stahovaky, naradi atd (samo krome imbusu, ktery vozi kazdy v kapse). Kamarad vypravel, ze nastesti cely zajezd nastal jen jeden problem a to pretrzeny retez na pruvodcove kole, a ze byl on (kamarad) jedinej, kdo tam mel nytovacku (kterou jsem mu shodou okolnosti dal ja k narozkam :).

      Chystam se casem pisnout tomu klukovi, co je na letaku jako garant tematu.

      FV

      0 0
      • Glum  

        Je fakt, že technická vybavenost se hodně lišila zájezd od zájezdu, pumpa s manometrem byla k dispozici tak odhadem v pěti z třinácti zájezdů. Moc na to nespoléhat, většinou vozím nářadí vlastní, už jsme se synem opravovali lidem ze zájezdu ledacos.

        0 0
        • Frankie  

          No taky cekam, ze tam budu mezi jednookymi kralem :)

          FV

          0 0
          • Glum  

            Tradičně opravujeme prasklé dráty (nejlépe a nejčastěji pod kazetou), roznýtované řetězy, brzdy. Vozím kromě běžného multiklíče a duše a pumpičky (toto na kole s sebou) i stahovák na kazetu, lanka, někdy bič, náhradní plášť (nejlépe s kevlarovou patkou a jetý, pak ho ani nechci zpátky :-), sestavu drátů různých, aspoň 3 duše, a krabičku, kde jsou niple, šroubky, kuličky do nábojů, rychlospojky, kus řetězu. A náhradní rychloběžku. Na bikově náročnější zájezdy náhradní přehazovačku. To všechno jen v krabici v buse. Nepropadat panice, jo, jsem rezervista.

            0 0
            • Jenda  

              ano ano a pak opravujes praskle draty noumum jako jsem ja kterym drat asi 6 let neprasknul a hle zrovna v Tunisku jo:-)

              0 0
              • Glum  

                neee, tobe jsem drat jenom poskytnul a pak se pred v chladku pred bungalovem vizulne kochal koncertem prace (demontaz-vymena-centrovani)… a propos, uz mas napsano a odevzdano? (ted doufam, ze jsem nahral na smec typu UZ OBHAJENO!;-)

                0 0
                • Jenda  

                  jeste musim sesmolit autoreferat (takze o vikend zase zadne MTB:-( ) no a obhajoba bude 10.7.

                  0 0
            • Frankie  

              No, zas tolik jsem toho brat nechtel, navic spoustu tech veci ani nemam :) Plaste, retez, duse, kleste, klasika imbusy, nejaky spice, lanka… se zbytkem uz stejne neumim zachazet :) ale je pravda, ze tohle vsechno, co jsi jmenoval, se muze hodit. Vsadim se, ze kolo, ktery 100% fungovalo doma, se podela hned za hranicema :)

              Pisou v letaku, ze nejsou servis, ze se jim casto stava, ze lidi jedou na kolech v zoufalem stavu a pak chteji, aby jim to pruvodci opravovali na cestach, coz je pochopitelne blby. Nicmene jsem si rikal, ze alespon nejaky vercajk nad ramec bezne vybavy vozi a daji ho v pripade nutnosti k dispozici…

              By ses mel nechat od Adventury platit, za to ze s nima jezdis jako servisman a ne jim platit za zajezd :)

              FV

              0 0
              • Glum  

                Co píšeš, určitě stačí. Stejně platí, že i když budeš mít s sebou celou dílnu, může odejít něco, co zaručeně mít nebudeš. Je fakt, že někdy jedou lidi na kolech v děsným stavu, naposled po vybalení vleku v Řecku kdosi zjistil, že ztratil levou kliku (asi mu upadla už na Pankráci, ve vleku nebyla). Pokud teda nepřijel bez ní… Někde jsem taky zažil dámu, která první den přivezla kolo k průvodcům, aby jí ho do rána spravili (zničený konusy a tak půlka kuliček pryč, vepředu i vzadu). Myslela chuderka, že to má v ceně zájezdu…

                0 0
                • zdenek  

                  To máš asi dobrý nervy. Já bych jí utloukl pumpičkou. :-) Ještě si tak mohla všimnout, že má sjetý pláště a řetěz a vyžadovat nový…

                  0 0
                  • Glum  

                    Já to nespravoval, jen jsem poskytl pár kuliček. Průvodci na tom vyšívali celej večer a ráno jim ta kráva řekla, že to furt není dobrý, že se to sice neviklá, ale úplně hladce to stejně nejde… Jo, pumpičkou!

                    0 0
      • Luka  

        nic moc nemeli… a dokonce tehda pruvodce pretrhl retez a ja jedina mela kousek u naradi, tak to tam snytoval a jel…

        pumpu ani nevim jestli meli…ale kazdopadne nic vetsiho nez je imbus nemeli, to vim jiste :)

        0 0
        • Jenda  

          zase bych rekl ze desne zalezi na pruvodci a charakteru zajezdu – na drsnejsi zajezdy byva vybava slusna, dokonce si pamatuju jak pruvodce Meloun vezl snad i nahradni cely kolo:-)

          0 0
          • Luka  

            no jasne. ja mluvila o tom slovinsku… tam to bylo hodne oddychovy a 95% postarsich turistu…ale kdo vi, treba meli nejake zakladni veci , ale nic jsem nevidela :)

            0 0
          • biker007  

            jj, meloun toho mel sebou dost. ale naposledy sem ho potkal v cortine v 99tem. jeste porad jezdi jako pruvodce?

            0 0
            • Glum  

              Já s ním byl na Watzmanu 2004, byl sqělej! Pak tuším byla nějaká změna zákona a průvodci museli mít nějaký další papíry, do kterých se nevyplatilo investovat těm, co jedou jen třeba tři zájezdy ročně. Navíc Adventura kolem 2005 v podstatě rezignovala na evropský bikovější zájezdy vyšší obtížnosti, takže pokud jezdí, tak s jinou cestovkou. Nepředpokládám, že by provázel důchodkyně na stezce kolem Dunaje…

              0 0
              • tm  

                Cau, sem tu ingognito pod jinym nickem ™, protoze kdys sem se kdysi registroval, tak meloun uz bylo obsazeny. s adve jeste na kola jezdim, ale malo, protoze na zajezdy kde mne bylo potreba (cortina, watzman, val di sole,…) uz nikdo nechce jezdit a plouzeni se kolem rek mne nic nerika. takze se trochu vozim na raftech a lezu po snehu. chci letos jet na novinku – chorvatsky kras az k mori, ale spis okouknout nejake tezsi trasy a delat tech. support. meloun

                0 0
                • Glum  

                  Áááá, zdravím! Sotva si vzpomeneš, byl jsem na Watzmanu 2003 s dcerou Luckou, ale neva… Jak jsi zrušil kolo, ale neztrácel dobrou náladu… Nevím jestli nikdo nechce jezdit na MTB zájezdy, spíš mi z Adventury říkali, že se cestovka soustředí na pohodovější zájezdy. Tak nás trochu s biky vehnali do náruče konkurence (Kudrna).

                  0 0
                  • tm  

                    jj, co lucka uz zavodi? jinak je to tak, ale takovy je vyvoj. ono je spousta mist kam se da jet s kolem, ale mne nejak nevyhovuje cestovat na tezko, to si radsi pojezdim s par kamaradama po cechach, ma to taky neco do sebe.

                    0 0
                  • biker007  

                    jo taky mi to tak prijde. Adventura mi naucila co je to bikovani v alpach, a od ty doby tam jezdim nekolikrat do roka na ruzny mista s partou znamych sam. pokud clovek ma auto a umi kvaknout neco nemecky nebo anglicky, jde tyden bikovani v alpach poridit za tretinu az polovinu toho, co by to stalo od cestovky.

                    0 0
                    • tm  

                      tak to je presne ten vyvoj. navic mam posledni dobou dojem, ze lidi nejak zleniveli.

                      0 0
                      • Luka  

                        no, myslim ze nezleniveli.. ale kdyz se kouknu do katalogu, nalezam takovy zakladni veci: zdrazeni (zdrazuje se vsechno, ale stejnak…), presun orientace na dva tabory cyklistu: na turisty trekowe a na totalni blazny na bikach.. nenasla jsem jediny zajezd, kde by byla mensi narocnost a nebylo to furt po silnicich… takze pro me adventura ztraci atraktivitu… a kdyz mam auto, neni duvod pripravit se i o tu megasrandu s planovanim, ztracenim se po ceste, variabilitou toho ze si muzes zastavit kde chces, zmenit trasu a taaak…

                        takze nemyslim ze zleniveli…

                        0 0
                • Jenda  

                  Nazdar Meloune, chapu to dobre ze tam jedes jako pruvodec? Me skoro stve ze letos planuju dovolenou nebikovou, ale tohle byl jeden z horkejch kandidatu, no nakonec tam pojedou starousci (rodice) tak se mi o ne hezky postarej at maj servis jak kdyz jsi mi delal privatniho pruvodce onehda v alpach:-) no a muzes vymyslet nejaky poradny MTB bejkarny a pojedu pak pristi rok:-)

                  0 0
                  • tm  

                    cago, jedu tam jako pruvodci. neboj se, o rodice se postaram a dohlidnu na kuchare, at ji dava vetsi porce. oblezes letos jeste nejaky jiny zavody nez jedomelice, uz sem trochu potrenoval, ze bychom se videli

                    0 0
                    • Jenda  

                      nevim nevim sem desne zlenivel:-), mozna ze pojedu do Upice, prej je tam moc hezka trat a hlavne v terenu, ne jak Kral sumavy a podobne:-)

                      0 0
                      • tm  

                        no, tak tam se nedostanu, ale jedu v dresu adve teamu 50 bezdez. neni tam zadnej teren, zato je to po rovine a v davech lidi. no a pak jsou naky xterry, tam je to aspon trochu v terenu.

                        0 0
            • pedrod  

              Nebylo to začátkem července 99? Pro připomenutí – poslední den jsme nejezdili, protože lilo, cestou tam porucha busu ještě před hranicí za Budějovicemi. Jinak super bajkování.

              0 0
              • biker007  

                jj, to bylo ono:) muj prvni z rady zajezdu s adventurou. super lidi, z radou z nich se vidam na zavodech dodnes:)i takova nynejsi b-f hvezda jako daf se ucila techniku prave tam:))

                0 0
        • Frankie  

          Toho jsem se bal :) FV

          0 0
    • Glum  

      S Adventurou jsem byl na kolech 13krát… (Holandsko, Bretaň, francouzský Pyreneje, Watzman, Polský Karpaty, Portugalsko, Irsko, Dolomity, Toskánsko, Elbu, Norsko, Tunisko, Řecko). Leták popisuje dost přesně co vzít. Slovinsko jsem nejel, obecně se po zkušenostech vyhýbám zájezdům, kde jedou cyklisti společně s pěšáky. A. považuju za solidní, jediný problémy byly dvakrát s autobusem (poruchy), naproti tomu vysoký nasazení průvodců bylo vždy, když se někdo ze zájezdu závažněji zrakvil. Přeju hezkou dovolenou, určitě to bude fajn!

      0 0
      • maaareee  

        Mám stejnou zkušenost, porucha s autobusem a dobrá pomoc, když se někomu něco stalo. Mapy nám dali k dospozici dobré… Nářadí, lanka nějaké měli, ale člověk má spíš spoléhat na sebe, takže jsme byli pro případ „poruchy kola“ vybaveni. V polských Karpatech sice kempy nic moc, zlatá řeka na očistu, ale krajina tam byla nádherná… A počasí vyšlo, jen 2× se přehnala bouřka, 1 přes den a druhá v noci… Vzpomínám na to ráda.

        0 0
        • Glum  

          Zdravím, podle profilu a popisu hádám, že jsme jeli stejný zájezd (2004). Ta noční bouřka v Ustrzykach stála za to… Problémy s busem v Karpatech byly vcelku ještě zanedbatelné (ani jsem je vlastně nepočítal), z Portugalska a Norska jsme kvůli busu (byl to ten samý!) přijeli o den později. Superpéče byla vždy když někdo ze zájezdu lámal kosti (Toskánsko, Tunisko – klavikuly, Elba – stehenní kost v kombinaci s pánví).

          0 0
          • Jenda  

            nicmene super pece bych rekl ze hodne zalezi na pruvodci a jeho momentalni kondici – po tom co jsem zazil loni v Madarsku kdy byl jeden z pruvodcu permanentne ozralej tak ze na konci zajezdu si ani nevsiml ze jsme uz v Praze a dal spal v buse sem byl rad ze se nic vaznyho nestalo.

            0 0
            • stev  

              Tak toto já zažil s nima loni na Korsice-ožralej už od 1.dne-co jsme si o korsice nepřečetli a nezjistili sami to jsme nevěděli-navíc ani netušil jaký sou profily tras,natož aby nám doporučil co je kde k vidění!účastníci byli tak ******** že na základě závěrečnýho hodnocení ho CK vyrazila.

              0 0
              • Glum  

                Já mám teorii, kterou postupně prověřuju praxí, že nejlepší průvodci jsou ženský. Jsou připravenější, nemají tendence velet, v krizový chvíli se nerozsypou, organizujou jaksi nenápadně, takže vzniká příjemný dojem, že vše jde samo a hladce. A pokud šéfujou bikerský zájezd, pak v terénu opravdu umějí.

                0 0
          • maaareee  

            Omlouvám se, ale já si Tě nepamatuji, bohužel bych musela listovat i „deníčkem“, abych našla datum, kdy jsem tam byla, ale bylo to kolem srpna. Hodně jsem jezdila se zcestovalou partičkou prima lidí – tuším z Českých Budějovic. Hodně vzpomínali na bikování na Korsice a v Rumunsku. Ale krajina se mě na tomto zájezdu moc líbila… Asi druhý den si tam jedna pani rozedřela ruce, protože spadla a neměla rukavice a „kuchař“ se jmenoval Čenda :-))) Jejda, na co si honem nevzpomenu …

            0 0
            • maaareee  

              Nedalo mi to a šla jsem juknout do toho diáře, takže jsem tam byla od 28.8.-4.9.04 a máš pravdu i s Ustr. Druhý den se šel pak pěší výšlap na Tarnicu, ze které jsme díky mlze moc neměli :-) Ale nejvíc se mě líbil východ u Soliňského jezera, jak se s ustupující mlhou krásně odkrývalo…aaach jooo, jela bych hned znova …

              0 0
              • Glum  

                Já si tě taky spíš vybavuju jako partu lidí než individuálně. My jsme jezdili se synem (tenkrát 15 let) hodně individi. My tu mlhu jsme chytli na Welke Rawce a na Kremenci, na Tarnicu jsme lezli až další den, to už bylo docela hezky. Den nato jsme pak jeli dvě spojený etapy. Mlha u Soliňskýho jezera byla jak z impresionis­tických obrazů… Čendu jsme pak potkali ještě někde jinde na zájezdu (a zase jako kuchaře), ale zaboha si nevzpomínám kde to bylo…

                0 0
                • maaareee  

                  Je to je bomba fotka…Chci zpátky :-))))

                  0 0
                • maaareee  

                  Teď jsem se vrátila zpět k tomuto tématu a stáhla si tu fotku, díky. Dle Tvého syna, jemně vím o koho jde. Vím, že jsme vás potkávali a kluk, že byl dokonce tenkrát i odněkud pěkně sedřený :-) ale fandili jsme mu, co všechno vyjel/ujel!

                  0 0
      • dydy  

        Letos jedem do Cerny Hory a to je spolu s pesakama, jaky to ma nevyhody? Pises, ze mas spatny zkusenosti, tak abych se mel na co pripravit.

        0 0
        • Glum  

          No… zaleží na typu zájezdu, ale typicky Irsko vypadalo takto: ráno zpoždění, cyklisti nakládají na vlek, pěšáci čekají v buse, mrmlají. Kousek se popojede, všichni vyrážejí s lehkým zpožděním. V pět má bus nabrat někde pěšáky, ty tam ale nejsou, ranní zpoždění ještě znásobili, někdo navíc zabloudil. Prší. Cyklisti dojíždějí do kempu, kde ale není bus s věcmi (čeká na pěšáky), cyklisti klepou kosu před sprchami, mrmlají. Program je navíc vždycky kompromisní.

          Pokud je ten zájezd plánován od začátku jako společný, je větší šance, to bude fungovat. Horší je, když cestovka spojí samostatný cyklistický se samostatným pěšáckým (z každého vyprodala půlku) a udělá to s tím, že je to vlastně bonus: každý může volit třeba tři dny na kole a pak tři dny pěší (což málokdo udělá – kdo je na kole jezdí, kdo není, chodí). Asi bez problémů je to u pobytových zájezdů z jednoho místa nebo s minimem přesunů.

          0 0
        • karf  

          taky letos s nima jedu do Cerny Hory – se mozna potkame :-)

          0 0
          • dydy  

            To asi jo 2.-13.8. :-). Vlasne me ted napada, jestli to je kombinace s pesakama, mozna jsem to poplet. Urcite to je kombinace cykloturistika / mtb s tim, ze nektery dny se muze jit na turu misto kola, jestli jsem to dobre pochopil.

            0 0
            • karf  

              jj, taky to tak chapu a doufam, ze tim MTB mysli opravdu MTB a cyklotusisti pojedou jinudy, no, necham se prekvapit (neprijemne ?)

              0 0
      • JirkaT  

        Jenže „společně s pěšáky“ se těžko vyhneš na jistotu. Naposled Polské karpaty. V katalogu jako cyklozájezd a ve stejném termínu pěší. Pro nižší zájem bylo sloučeno do 1 busu a hotovo. Samo že je to problém, pak musí být kompromisy v programu.

        0 0
    • stev  

      Jo přesně tenhle zájezd jsem jel s přítelkyní-teď už ženou(ani toto ji neodradilo) v roce2004.Je to dobrý hlavně v Julkách-doporučuju nevynechat Mangrt-supr vejšlap a panoramata-ovčí sejra!Pak je trochu terének-drsná šotolina kolem Soči-dá se raftovat za příplatek.Etápka do Lokve je nechutnej krpál-šotolina nahoru ale dolu zase asfalt.Střední část zájezdu je trochu pruda-buď jezdíš asfalt nebo busem(což je asi lepší)neni tam nic k vidění a vedro.Určitě zajděte do hřebčína v Lipici a do jeskyní,i ten jejich predjamskej grad je OK.Jo a hlavně náký čtení do kempu v NovimGradu-já se děsně nudil(2dny na prdeli-nebo jezdit po nezajímavym pobřeží v provozu a mezi továrnama-cementárny!!!)A hlav­ně boty do vody-koupání v kempu je na pěkně ostrejch kamenech a jsou tam ježci!

      0 0
      • Frankie  

        Jo, to rikal, kamarad, ze kolem Soči se dalo bud po nejaky normalni ceste nebo druhou stranou nejakym terenem – bohuzel oni jeli po ceste – jel si ten teren, jaky to tam bylo?

        A boty do vody taky doporucoval :) FV

        0 0
        • Luka  

          jo, my trefili par sotolin, ale vetsinou prochazely vybehama pro kozy a jinou verbez, takze co 150m si musel otevirat a zavirat ohradni brany :) Ale i tak to bylo super. lepsi nez asfalt…

          0 0
        • stev  

          S otvíráním plotů to je pravda a ta šotolinka byla docel drsná spíš to byly balvany,ale jet se to dalo-příjezd do kempu byl supr k takovýmu zavěšenýmu mostu nad slalomovou tratí!

          0 0
          • Luka  

            jo, to jooo… ten most byl akcni… ja se bojim vejsek tak to pro me byla otazka spani na spatny strane reky ve spacaku pod sirakem, nebo v kempu na druhy strane :)))

            0 0
            • Luka  

              jakmile tahle cesticka zacala stoupat tam „za rohem“, tak zacaly ty ploty… a nekde jsem mela z normalniho fotaku vyfoceny i ty zviratka co se tam prohanely..... pekny kusanci :)

              0 0
          • tm  

            ten most je v pohode, ac to nechapu tak po nem jezdi mistni i v autech

            0 0
          • Honzas  

            to je u kempu u Bovce, žejo. tenhle most jen tak nezapomenu. u něj jsme měli vystupovat z raftů a ne jet dál skrz tu slalomku a ještě kus pod ní. no vo život to bylo:-(

            0 0
            • tm  

              camp a slalomka – trnovo, pod slalomkou rozbity most, dal na vzducholodi jetelny jen pro cechy. nutny vybava – flanelova kosile a vytahany sustaky.

              0 0
              • Honzas  

                jj, to je presne ono. i ten popis sedi, akorat ty sustaky a flanelky jsme nemeli;-) proste banda debilu. Ti co jeli odvezt auta, tak si rekli, to je u kempu, to pozname, kde mame vystupovat, se tam ani nemusime koukat. no nepoznali… navic behem dne trosku stoupla voda, takze ta plazicka, co se na ni vylejza spis nebyla nez byla.

                0 0
          • Frankie  

            Tak to urcite vezmeme po teto druhe „sotolinove“ strane :) Uz se tesim :) FV

            0 0
    • Daf  

      Ted to tady vsechno ctu a vzpominam. S Adventurou jsem byl 3× v Dolomitech. Garda, Cortina, Slunecni udoli. Zdravim melouna v Cortine tusim 02 to bylo naprosto super. Ja snad jeste dnes vytahnu album s fotkama :) Klidne bych zase nekam jel, ale tyhle tezsi zajezdy uz v nabidce nejsou :( Kazdopadne to ale vzdycky bylo super. Clovek pozna spoustu novejch fajn lidi. Vlastne muzu rict ze diky Adventure jsem se seznamil s partou, ktera me pozdeji dostala k zavodeni. A taky poprve pricichnul k poradnym terenum, kde jsem zjistil co vsechno mozne a nemozne se da na horskem kole sjet a vyjet :)

      0 0
      • biker007  

        tak tak:) skoro m i ukapla slza:)))) a ja uz sem zase v dalsim stadiu. nejdriv alpy s adventurou, pak par let zavodeni a ted se opet vracim k alpam:) kruh se uzavrel:)

        0 0
    • Habib  

      No ja byl s Adventurouo na bajku 4×…jednou s Lukou v tom Slovinsku a pak 3× v Rumunsku. A bylo to to nej bajkovani jaky jsem zazil. Sice na tezko, takze to bylo o necem jinym nez nekde nalehko v Cortine..Ale na druhou stranu zatmeni slunce v 99, ktery jsme prozili na upati hor, po divokym sjezdu z hrebene Paringu je asi muj nejsilnejsi zazitek. A vubec, cela ta akce byla vypecena…termin par tydnu po silenych povodnich, do toho pruzkumny charakter, zatmeni, 600 km, 9000 nastoupano, super pruvodce Jirka Hrubon, skoda ze uz nejezdi…

      Presne takovy zajezdy mi v nabidce Adventury chybi…prece jen, na Dunajskou stezku netreba cestovka a na Chile nebo jinou exotiku nemam prasule…no coz, budeme si muset neco nplanovat sami :)

      A kdyz uz o tech nahradnich dilech: jela s nama dvojice na prvnich mtb z Velamosu..uz to samo o sobe budilo respekt, ale kdyz zacali uprostred lesa opravovat rozsypanyho cvrcka na sroubovacim 6-ti kolecku, tak to jsme nestacili valit bulvy. :)

      P.S. neni tu nekdo kdo tam byl taky? :D

      0 0
    • Frankie  

      Jen pro info preposilam korespondenci mezi mnou a garantem daneho zajezdu Vitem Prochazkou z Adventury:

      RE: Slovinskym krasem k Jadranu 24.8.-2.9.07

      Dobrý den, jedeme s přítelkyní na uvedený zájezd a rád bych se jen zeptal na pár věcí.

      Vozíte s sebou pumpu na kola s manometrem (případně jaké jiné vybavení/nářadí s sebou vozíte)? Základní věci samozřejmně vezeme vlastní a nepočítám, že bych chtěl/uměl nějak víc rozebírat něco na kolech, ale jen pro informaci.

      Ptal jsem se již u Vás v kanceláří na možnost dobíjení foťáku v kempech, bylo mi řečeno, že je možno všude kromě jednoho kempu, ale jiný účastník zájezdu prý dostal informaci, že prý dobíjet moc nejde. Mám foťák s li-onovou bateríí :( .

      Jinak se můžete mrknout na tuto stránku na diskuzi o zájezdech s Vámi (odkaz sem)…

      Odpoved:

      Dobrý den, Díky za tip na diskusi – fajn čtení :) Jinak k výbavě: ve Slovinsku bude kufřík s věcma jako stahovák, základní klíče, nýtovačka, imbusy, centrklíč… ve vleku bývá plášť či více – bez záruky, duše a dráty jsou na každém z vás stejně jako lepení. Pumpa je dobrý tip – díky :). Průvodce rád pomůže, ale není tam jako opravář historických velocipédů (ta paní v Řecku, zažil jsem několikrát podobnou historku :((( ). Jinak dobíjení jde prakticky všude – někde na záchodech, ale jde. Kemp u moře je teď nový a pláž je vydlážděná a o něco lepší ale pořád Istrie no… Jo a v tom druhém kempu víno a pršutek nelze než doporučit. Hezký den Vítek Procházka Adventura s.r.o.

      P.s. Pozdrav pro Melouna :)

      0 0
    • erka  

      zdravím, tak dovolená ze slovinska do chorvatska byla dobrá, počasí se vyvedlo, a cesty dobré, až na komplikaci se salmonelou, se kterou bojuji už čtrtnáct dní a ne a ne se mrchy zbavit.

      0 0
      • Frankie  

        Aaaa, ze by jedna z naseho turnusu – posledni srpnovy tyden ? Ja (nakratko, jizva na hlave :), bily kolo…) nastesti v poho, preventivni vysetreni negativni …

        F

        0 0
        • erka  

          to máš ale štígro :-), nás minulo

          0 0
          • Frankie  

            Tak to jste vy :) Jsme v kotaktu asi s 5 lidma a tri z nich taky vyhaneji od dovci salmonelu z tela…

            FV

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.