• lucia

    Dnes jsem se letos poprvé vypravila na kolo. Ovšem původní trasu jsem musela kvůli vrstvě sněhu trochu změnit… přede mnou tam jel naposled nejspíš běžkař. Cestu mi zpříjemňoval silný protivítr, a to nejen do kopce, ale i z kopce, což mi možná vadilo ještě o trochu víc. Vynahradily mi to ale obrovské díry v silnici. Přesto to byl pěkný výlet s vyjímečnými pohledy na zasněženou Vysočinu. Škoda, že jsem si zapomněla vzít foťák. Třeba zítra.

    0 0
    • Mow  

      Včera jsem dopadl podobně. Vyjel jsem po silnici do Bedřichova s tím, že se vrátím po turistické, kde jsem předpokádal stále udusaný sníh, ale opak byl pravdou, takže jsem se nemile bořil. Naštěstí poslední běžkař zapomněl jednu svou lyži, takže jsem ji chvíli používal jako koloběžku nebo při prudším klesání jako monolyži. Bylo to super zpestření celého výletu :-)

      0 0
    • kolombo  

      V neděli jsem se stavoval na kouknutí na Zelené hoře a pokud to velmi podstatně neodtálo, tak je to tam u Vás stále ješte spíše na lyžovačku. Stav silnic tedy opravdu děs, běs … Tenhle víkend mám ješte jednu akci na hřebenech Jizerek, tak to jasně budou lyže nebo sněžnice a příští týden už by snad šlo vyrazit na kole do nižších poloh :-)

      0 0
      • lucia  

        no na lyžovačku už to teď moc není, je to rozbředlý a pomalu, ale jistě to odtává

        0 0
      • Tomcat_1  

        Nizsi polohy vypadaj tak, ze se behem par minut zmenis v kouli blata. Puvodne dobre se cistici vzorky se zalepej matlavym blatickem a odlepi to az rejzak pri myti :-) Ale jinak super!

        0 0
        • lucia  

          …takže ještě můžu být ráda za ten sníh u nás:-)

          0 0
        • JJ  

          Ja sem dneska radsi objel i ty nizsi polohy:( Strasne se to bori. Na Bedrichov porad jeste jen po silnici

          0 0
        • lucia  

          doufám, že zítra bude minimálně tak hezky, jak dnes

          0 0
    • Siddha  

      byl jsem dneska na biku 2 hodky, smerem jihovychodnim od Brna, po asfaltkach samoze sucho, zajimava rozvodnena reka, i pres pole zkratkou sem se zabahnil jen tak nejak decentne aby neutrpely staronove kalhotaky De Rosa… skoda ze sem se musel vratit, ted uz bych mozna zase mohl, ale uz je zatazeno…

      0 0
    • Páník  

      dneska prvne letos pekna vyjizdka…v nedeli byl u nas vsude v lese snih…dneska prijedu z Brna,sednu na kolo a v lese skoro nic a ani to moc nebahnilo…parada

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.