• MiKED  

Takovou, která ti bude nejlíp sedět na hlavě.

0 0
      • Tom-T45  

+142!

Taky jsem jednou vybíral helmu podle obrázků na netu. Pak jsem vlezl do obchodu a zjistil jsem, že mi sedí úplně něco jiného než jsem si původně vybral.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    • THORX  

Jo jasně že bych si je chtěl před koupi vyzkoušet. Jen mě zajímalo nějaké zkušenosti,poz­natky, postřehy atd.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • MiKED  

Představy můžeš mít jakékoliv. Já osobně třeba vždy nakonec skončil u jiné helmy, než jsem si původně vyhlídl.

0 0
        • xtonda  

Já si vyhlídl Uvex a koupil naslepo z eshopu, přijde mi fajn, ale neměl sem na hlavě nic jinýho. :-)

0 0
      • volyn  

ja mam mips chronicle cernou. Sedi mi na hlave skvele, odvetravani je dostacujici, jezdim v zime s cepkou pod a nevyndavam ji po jizde mokrou jak bachor jakotomu bylo u stare levne helmy. Ksilt se odklapi vetsi silou, takze ti nebude v terenu litat nahoru dolu. Ale hlavne jak pisou ostatni. Mel jsem vyhlidnutou jinou a po vytkouseni jsem zmenil nazor, sedla mi paradne. Na actionsport.de ji maji za 82eur, ja ji koupil na bike-discountu v rijnu za 76eur, jen at mas srovnani

0 0
        • THORX  

Chronicle mips asi vyloučíme prý se hodně kymácí díky tomu mipsu.

A co Bell 4forty na bikeandride.cz ji chválí hodně, nebo R2 trail, nebo Giro fixture.

0 0
          • novas752  

Co Poc Tectal (Race)? Ja sehnal race za 2700 a sedi mi ze o ni vubec nevim i presto ze neco vazi.

0 0
    • hrota  

Napadá mne ještě Uvex Quatro nebo Quatro pro, ty by mohly vyhovovat.

Mám doma, cena okolo 2,5k za to Quatro a jsem spokojený, jezdím druhou sezonu, nemam co vytýkat. Otázka je, jak Ti sedne na škebli, já jsem si ji nejdřív ozkoušel, bez toho bych helmu nekupoval.

0 0
    • K2  

Pro info:

http://enduro-mtb.com/…met-can-buy/

Jinak, Vyzkoušet!

Každý má jinou hlavu a každý výrobce jiný tvar přileb.

Mi třeba nesedí Spešl, R2, Giro

Sedí mi: Uvex, Bell

0 0
    • stan.zak  

Člověče, tys to s tématy rozjel. Hlava čistá, jako by ses teď narodil. V rámci reciprocity bys mohl taky poradit, když už něco víš, např. když napíšeš, že máš objednaný tmel, a nenapíšeš kde, je tvé sdělení ostatním poněkud k ničemu.

Jinak přehled přileb tady

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.