• Lisak11

    Mám možnost koupit CUBE LTD 29 green/blue 2014 za 23 500,–. Myslíte, že komponenty a kvalita kola odpovídá ceně? Nějaké zkušenosti s tímto kolem? Nebo si mám nechat za tuto cenu postavit něco „na míru“. Díky za rady!

    0 0
    • ALLforBIKE  

      Za tu cenu je to velmi povedené kolo, snad krom brzd…tam bych si raději představil Deore na úkor třeba SLX hazky místo XT.

      0 0
    • ondys82  

      Ahoj,mám cube sl ltd 29 2014 a švagr má focus raven 29 2012.Vím, že to nejsou úplně stejná kola, jaká máš v hledáčku, ale díky tomuto mám možnost porovnat. Z těch brzd bych neměl vůbec strach. Mám shimano brzdy a oproti magurám na focusu mají lepší účinek a magury často pískají.Na svém kole mám najeto cca 2000 km a zatím vše šlape jak má. Odrazovali mě od fox vidlice, ale já si ji zatím nemůžu vynachválit.Po­ruchové byly foxky v roce 2012 a začátkem 2013, myslím. Víc by sis našel tady ve fórech.Jinak jak tady psali, je to dobré kolo za dobré peníze,bych řekl. Nepíšu to jen proto, že sám mám cube, ale proto, že mám možnost srovnávat.Kdybys měl ještě nějaké dotazy, klidně napiš sem nebo na ondys82@seznam.cz. Přeju dobrou volbu.:-)

      0 0
      • ALLforBIKE  

        souhlas, ty brzdy jsou v pohodě… já to myslel v tom smyslu, že za ty peníze by mohli už jen kvůli estetického hlediska osadit něco lepšího, ale tohle je prostě politika sériovek, na jedné straně XT a na straně druhé Acera. Každopádně s brzdama problém určitě není, jsou spolehlivé.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.