možnáž Truvativ STYLO 3.3 TEAM 2008

7 nepřečtených
  • Jogador

Ahoj, včera jsem se snažil namontoval nové kliky, ale nepovedlo se mi z levé kliky vyndat kontramatka, teda jestli je to kontramatka, ani se mi ji nepovedlo povolit, je to dost veký imbus, kliky jsem dotáhl jen tim imbusem, šroubkem, menším, jak je pod ním, kliky drží, neni vakl, ale bojm se aby se nepovolovali. Jak stou kontramatkou, nebo co stím? Dík

0 0
    • kubad  

co třeba návod? jsou tam obrázky a z těch to pochopí snad každý :-(

www.sram.com

tam si to dohledáš.

Jinak nechápu co myslíš tou kontramatkou a co chceš vyndávat

0 0
      • Jogador  

Návod mám, v návodu je, že tam tu matku mám zašroubovat, ale jak ji tam má zašroubovat, když už tam je zašroubovaná a nejde sní ani hnout…

0 0
        • kubad  

jestly myslíš tu matici která slouží ke stahování kliky při demontáži tak ta má obrácený závit,

a s vypadnutím klik nemá vůbec nic společného.

pod to maticí je šroub kterým kliku stahneš na osu dotahováním, a povolováním zase kliku sundáš z osy.

0 0
          • Jogador  

Aha, dík, jsem zblbej s klik race face evolve, kdy byli dvě matice, a ta druhá byla jako kontramaatka, taky s opačným závitem, aby se první šroub nepovoloval…

0 0
            • kubad  

zblblý si asi totálně – na RF je to úplně stejně, není to kontramatka, ale stahovák

jen to mají na druhé klice než Truvativ

0 0
              • Jogador  

V tom případě jsem celý systém race face nepochopil:) Dík, vše objasněno, a téma zamykám:)

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz