Motor Bafang 300 - někdy neni citit pomoc motoru

10 nepřečtených
  • mirage

Zdravim. Kamaradka ma E- Maxbike Fryda s motorem Bafang M-300, s pedalovym snimačem.

Co je za problem:

Řika mi, že jede za mnou třeba na pomoc 1 na displeji a najednou, že neciti pomoc motoru,zveda pomoc 2,3,4,5 nic, pak sjede zas dolu s připomoci , motor se chyti a zas pomaha jak ma. Už to bylo na zaručnim servise, projety software, kontrola pedaloveho snimače a stejně se to sem tam děje. Pomuže, když vyndame baterku,dame zpět a je vse ok. Nema někdo s timto problemem zkušenost.

0 0
    • snas89  

Kdyz nemuzes, pridej!

0 1
    • Vilém  

Slovy „klasika“, „Neni motor, neni problem.“

2 2
      • frantinec  

Nepochopím, že má někdo potřebu se vyjádřovat mimo dotaz......

1 0
        • Vilém  

… a to se nesmi? Proc se tedy vyjadrujes ty?

edit: Ale koukam, ze jsem te aspon vyprovokoval k prvni reakci na B-F, toz slava.

1 2
    • Jáchym 1  

Co magnet na snímání otáčení zadního kola?Je ve spravné pozici ke snímači.

0 0
      • LTZ1000  

„Co magnet na snímání otáčení zadního kola?Je ve spravné pozici ke snímači.“

To by snad odhalili v odborným servisu.

0 0
    • LTZ1000  

No tak jestli je kolo furt v záruce a v servise to neopravili, tak bych se to snažil ukecat na vrácení peněz, nebo aspoň výměnu motoru + akumulátoru + displeje.

1 0
      • mirage  

Je v zaruce, jen jak oni na tom jezdi, tak se nic neprojevi. Oni se na tom projedou tak max. 2–3 km a to je vše ok, tak ze nemaji duvod proč měnit.

1 0
    • HadVoe  

resil jsem neco podobneho s jinym bafangem (tam to byl ko torzni snimac poprve a ridici jednotka podruhe – takze mi bafang nesmi do baraku – kazda oprava za 8k a mesic v cudu v sezone). sli sme po baterii – zda se nemele v ramu a nema mikrovypadky, ktery system sice nestaci vypnout, ale staci k takove chybe – hledej error 30 v logu. dalsi byl magnet – zda se pri max vychyleni nevzdali moc od snimace 3 mm- error 21. a pak uz jen ta ridici jednotka a torzni snimac, ale to doma nedas.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.