• Johan_cze

    Ahoj. Vybírám all-mountain/enduro kolo a padl mi do oka mondraker foxy 2019 Carbon. Máte někdo zkušenosti eventuálně nějaké informace pro a proti? Jediné co vím ale to se dá přežít, tak že jsou v rámu hlučnější bovdeny.

    Koukám na model https://www.mondrakercz.cz/…in-enduro-1/

    Děkuji za případné rady a postřehy.

    0 0
    • Breakpain  

      Dost debilně se to upíná do střešního nosiče – vezl jsem to na střeše a kolo se posouvá hodně dopředu (spodní rámová trubka jde od středu v hodně ostrém úhlu nahoru) – tzn chce to mít nastavitelný držák (posuvné rameno v ližině), jinak můžeš mít problém.

      0 0
    • Blahycz  

      Ahoj. No tak jedna z věcí je že když Mondraker napíše karbon rám tak je to karbon rám včetne zadní stavby. Jinak hlučnejši bowdeny jsou ale asi jakou u každýho kola kde to je tahaný vnitřkem se to dá vyřešit.

      Nechci tady dělat bazar ale prodávám zánovní kus tak se kdyžtak ozvy.

      0 0
    • LuKu  

      Ahoj, mám Foxy Carbon R 27,5" 2019, hlučnějších bovdenů jsem si nevšiml (a nebo je v drsnějším terénu přehlušuje mlácení řetězu o chránič, nebo že by to byly ty bovdeny? :D ). Jediné negativní věci co jsem si všiml je místo u tlumiče dole, který je tedy chráněný blatníčkem, ale když tam do těch míst napadají kamínky / štěrk tak se to tam mačká a odírá to lak čepu i rámu (je to vidět až při bližším zkoumání). No a pak obecně NX řazení (přehazka + kazeta): ohnul jsem přehazku a neměl náhradní patku, takže jsem rovnal rovnačem, ale aby se to dalo seřídit musí se to srovnat velmi přesně (do 0,5mm rozdílu na boky kola) jinak to pořád přeskakuje (nejlepší přímo vyměnit patku). Jinak je to ale úžasné kolo :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.