• pee.tr

    Jaké máte prosím s těmito plášti zkušenosti? Pořídil jsem je proto, že mám své Hutchinsony Cameleon, především zadek už pomalu na odchodu. Na obyč. gumy za 2kila vydržely dost. Pro ježdění u nás bych je ještě dodělal, ale už jsem se s nimi bál na Salzkammergut, tak jsem pořídil ty Micheliny. Kámoš s nimi má potíže, že se mu přední i zadní protáčejí na ráfku, už je i několikrát píchnul (možná málo fouká), tak se chci zeptat na vaše zkušenosti s těmito Micheliny, především pak do zmíněného kamenitého terénu. Zdají se mi i dost slabounký a popravdě jsem ještě sám pláště s kevlarovou patkou na MTB neměl. Další názor jsem slyšel, že jsou údajně dost „líný“. Možná je ale línej jezdec. ;-) Dík za vaše reakce.

    0 0
    • michalrysina  

      Pořídil jsem je přítelkyni a nemůže si je vynachválit. Na silnici dost zrychlila a neztratí se aani v terénu. I když terén jezdíme tak maximálně lesní, polní cesty, žádnej extra terén se nejezdí. Ale na silnici mi teda přijdou celkem rychlý a defekt zatím nebyl.

      0 0
    • Kublaj  

      Mám na nich letos najeto cca 4k km. Dle mého valí pěkně, ale nemám zadní daný do záběru, to pak opravdu prý moc nejedou :)) foukám kolem 2 atmosfér a defektů sem měl jen pár. Velkou slabinu mají na šotolině, na té dost plavou. Tenký ten plášť není, ralfy jsou o dost slabší ;) až na ten nedostatek na šotolině jim nemám co vyčítat za ty peníze…jinak teď je zadní na 80% opotřebení a přední skoro jako novej :))

      0 0
      • pee.tr  

        To zní dobře. Já má podobně ojetý ty hutchinsony a za dobu co to kolo mám jsem je nepíchnul – cca 7 tisíc km (terén, asfalt i závody). Do záběry znamená podle šipky na boku?

        Zrovna jsem se o tom teď bavili, že tyhle micheliny maji na přední kolo šipku šípem vzorku dopředu a na zadní kolo šípem vzorku směrem dozadu. Já třeba na těch stávajících to mám taky podle výrobce a tam to je přesně opačně. Tedy přední kolo jakoby směrem vorku dozadu a zadní dopředu.

        0 0
        • Kublaj  

          Dej oba šipkou dopředu, že by měl vzadu takhle špatnej záběr sem nepozoroval :)

          0 0
          • pee.tr  

            Přesně tak se to chystám udělat. :-) Na suchým a tvrdým podkladu to určitě bude lepší. A v bahně pochybuju, že by to bylo o tolik horší, abych někde nevyjel.

            0 0
    • prvniodkonce  

      Jednou jsem je měl, ale než jsem stihl postřehnout, jak se chovají, tak se sjely na cucky :)

      0 0
      • pee.tr  

        Nesmíš je dávat na motorku ;-D

        0 0
        • JakeF  

          Já bych tipnul, že měl spíš XCR Dry2, ty maj s výdrží vcelku problém…

          0 0
          • jIrI___  

            Potvrzuju.

            0 0
          • prvniodkonce  

            Tipuješ dobře!

            Pak jsem měl ještě XCR AT, ale ty zase vydržely dost, i když směs by měla být stejná, tak nevím.

            Každopádně XC AT mám taky a vydrží víc než XCR a hmotnost není zas tak větší.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.