• Twisp

Jake s nima mate zkusenosti. Mel jsem S comp light a pripadaji mi stejne jako XCR DRY. Pletu se ?

0 0
    • Daf  

Teda jestli jsi mel Comp S Light tak me prekvapuje ze o nich jeste uvazujes :)

0 0
      • Twisp  

prave ze ano, sice teda je pravda ze sem tam byl defekt, ale jizdni vlastnosti meli asi nejlepsi ze vsech plastu co jsem pred tim jezdil ( ne ze by jich bylo hodne) :). Co nejaka alternativa ?

0 0
        • Alex  

alternativa mozno XCR DRY2

0 0
        • Palba  

jak dlouho ti vydrzeli ty S lighty? A jakej teren si s nema jezdil? Ptam se, protoze i kdyz jsou plaste DRY tak s nema jde kolikrtat sjet i mokrej teren, kdyz neni extreme blaticko co lepi.

0 0
          • Twisp  

vsechno mozny, sem tam maraton, sucho, mokro, sotolina… Prave ze mi ten vzorek prijde uplne stejne jako s comp L, mozna jina smes ..nevim.

0 0
          • Twisp  

S lighty zhruba 5K

0 0
    • Forx  

No ja som ich mal 2×, ale po druhej reklamácii som si pýtal peniaze spat, nakolko od pláštou v takej cena očakávam výdrz vačšiu ako jeden maraton. Stručný popis závady – praskali okolo štoplov. Ked som si nedávno prečítal v aprílovom Mountain Bike UK rovnaku skusenost s All mountainmi, vidím, že to nebola len náhoda…

0 0
    • climber  

Právě jsem si je koupil. Ještě je nemám ani nasazené. Doufám, že budou dobrý.

0 0
      • Palba  

Pak urcite dejte vedet, jak to sedi na suchu a jak na mokru. Zatim zavody resim univerzalama HUTCHINSON spider 2.0, ale dost se na nich clovek natrapi, protoze jsou tesky a spis se hodi jen do blata. Pokud je teda opravdu vsude sucho, tak jezdim michelin X-comp, ale to jsou plaste spis na trening nez na zavody – stojej 250kc

0 0
        • climber  

Hutchinson Spyder jsem měl taky a ty letěly do kontejneru velkým fofrem. Byl jsem s nimi fakt nespokojenej.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.