• Jagr99

    Ahoj. Kupuji noveho fulla na zabavu do lesa, traily, polni cesty atd. Co si myslíte o tomto kole Merida ? Muze byt něco lepsiho za ty penize ? Osazenim mi prijde velmi dobre, ale znacku jako takovou moc do kvality neznam. Diky za tipy.

    https://www.merida-bike.cz/…twenty-800-1

    0 0
    • palo7  

      Merida a Giant jsou největší výrobci kol a světě, o kvalitu bych se u Meridy určitě nebál.

      Kolo moc pěkně osazené, cena výborná, trochu by mne vadila váha, ale jinak super bike.

      0 0
    • LiboD  

      Já zase nemám zkušenosti s fullem, ale žena má pře dva roky Meridu hardtaila 27,5" sice o dost nižší výbavy, než co plánuješ, ale je s ní moc spokojená, má za tu dobu najeto před 5 tis. km. Před tím měla dva 26" Authory (ten poslední byl Traction ASL, než jí ho ukradli) a tohle je určitě převyšuje. A já z technickýho hlediska taky nevidím žádnej problém. Všechno šlape a funguje, jak má. Takže za mě je Merida určitě dobrá volba…Ale jsou tady i lidi, kteří si myslí opak :-D

      0 0
    • Jagr99  

      Ahoj, co byste řekli na kolo v odkazu a na značku Focus, dobrá koupě ? Meridu uz nemají.

      Kolo jsem sehnal poslední ks z původní ceny 69 000 Kč za 53 000 Kč a teprve si pro něj jedu.

      Osazení FOX vpředu a vzadu a komplet s Shimano XT vybavou.

      https://www.focus-bikes.com/…jam-6-9-nine

      0 0
      • palo7  

        Za tu cenu dobrý kolo

        0 0
        • Jagr99  

          Taky si myslim, za takovy penize jsem nic lepsiho nesehnal a to jsem prosel asi 25 znacek kol. V XT vybave to je vetsinou kolem 70–80k.

          0 0
    • Jagr99  

      Co myslíte, za kolik bych mohl prodat moje RB ? Na kole stále jezdím, ale stálo by za to vyměnit kliky, řetěz, kazetu, přehazovačku, brzdové kotouče a destičky, zadní pneu. To je jak jsem koukal cca za 5k oprava s tím, že si to někdo vymění sám. Jinak stávající osazení je komplet Shimano Deore, vidlice Marzocchi bomber, rám CR, Racer sedlovka, řidítka atd, sedlo WTB. Stáří kola 10 let, takže kola jsou velikosti 26", pohon 3×10. Velikost XL, na postavu 190–200 cm. Takže za kolik by šlo prodat, tak jak je teď ?

      0 0
      • palo7  

        Za málo, XL na 26 je špatná kombinace.

        0 0
      • Markony  

        Čili nové všechny součástky skoro, raději nechat doma šetřit a koupit nové kolo, narveš peníze do přestavby ale furt to bude jen 26 a ještě 10 roku stará.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.