• mobby108

    Zdravím,

    hledám celoodpružené kolo na vyjížďky do terénu (plus nějaký ten asfalt)a na bike maratony a zaujala mě tato Merida: http://www.cyklopoint.cz/…y-500–3847d/

    Chtěl jsem se proto zeptat, co říkáte na její osazení, a případně zda máte ještě nějaké jiné tipy v podobné cenové relaci. Mockrát díky za všechny hodnocení a rady.

    0 0
    • Azmir  

      Klasika, tohlr

      0 0
    • Smazaný účet  

      Bože to je předražený, jako celý Cyklopoint, když už se pro to rozhodneš, zkus hledat jinde. Mám už druhé, obě v řadě 900 a ani jedno se nedostalo na 30 táců.

      0 0
      • Azmir  

        Ty máš model 2010, on má v odkazu 2013, takže to je jasné že bude takový cenový rozdíl.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Teď mám 2012 a One Twenty jsem měl 2011. Ale máš pravdu, nové modely jsou vždy dražší ale to neznamená, že nejsou předražené… :-)

          0 0
      • mobby108  

        Když jsem se díval na heureku, tak to kolo stojí všude stejně, takže kdybych se pro něj rozhodl, je víceméně jedno, přes který eshop bych to bral…

        0 0
    • pold  

      Asi takto – meridu one-twenty (3800) jsem jezdil, byl to můj první full a byl jsem nebesky spokojen. Dlužno ovšem dodat, že zejména proto, že jsem nikdy jiného fulla předtím neměl.

      Kolo jako takové je v cajku – na takové to katolické ježdění. Rám byl (model 2010) tedy kapku těžší než by se slušelo na slušně vychovaný rám, ale co už.

      Nicméně je to jednočep se všemi svými nevýhodami – zejména tuhnutí pod brzdou je celkem pekelné (člověku co přejde z HT to nepřijde, ale přesednutí z reigna zpět bylo peklo).

      Na nějaké větší řádění v terénu to púodle mně moc není. Ve stejných zdvizích je takový Trance X o vlastnostmi o vesmír jinde.

      Kolo na uvedeném linku je nicméně – v poměru cena/výkon podle mně nevýhodné, za 40 se dá koupit obdobně osazený full s pokročilejší konstukcí zadní stavby. ¨

      A co uvádí prodejce – enduro, freeridce, tak to je kokotina non plus.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.