Merida NINETY-SIX HFS 1000-D vs HFS XC 3000-D

21 nepřečtených
  • schinach

Ahoj,

pokukuje po kole chtel bych 2010 od Meridy. Vybírám kolem 30 tis.

Samozrejme resim zda jit do HT ci Fulla na HT jezdi jiz 15 let tak vim o cem to je na Fullovi jsem jen sedel ale defakto nejezdil. Jezdim hlavne s pritelkyni a ta ma HT. Vetsinou se snazime o lesni nezpevnene cesty. Mel jsem kdysi problemy s plotynkou a spodnimi zady obecne, tak si rikam jestli neni cas zkusit nejake celoodpruzko. Na Meride netrvam, ale libi se mi.

Diky za kazdou radu

0 0
    • McBlacky  

pokud máš rozpočet, kup si fula.

96 je hodně rychlý kolo i to docela pobere nerovnosti – v rámci 100 zdvihu.

Klidně se podívej i po vyšším zdvihu (one-twenty), přítelkyni budeš stačit nejspíš stejně a víc si to užiješ, když to začne být hodně kamenité a šutrovité.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • schinach  

tak jsem jeste pokukoval po ninety six 1000d ale po verzi z roku 2009 viz http://www.cykloservex.cz/eshop/…

co si o nem myslite vs verze 2010 ?

A jeste jeden dotaz, chtel bych mit kolo ulozeno na balkone, nevadi tem tlumicum mraz ?.

diky tom

0 0
      •  
        0 0
      •  
        0 0
    • novcze  

hlavne 96 1000 d model 2010 byl vyprodany uz ke konci leta, jedine ze bys sehnal nejaky zastrceny u nekoho na prodejne … celopero je fajn, hlavne pohodli a pokud nejezdis nejake extra tereny, tak 100mm zdvihu staci

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.