• vlada1983

zdravim,

vybiram si nový mtb, libí se mi tahle merida a taky má merida možnost nákupu na pslátky bez navýšení což mi tedka vyhovuje, nechce se mi čekat na další výplatu abych to dal do kupy… www.vseprokolo.cz/…ola/Horsk%E1

akorát by mě zajímalo jak je na tom ta vidlice od foxu ve srovnání třeba s reconem nebo R7…

jak sou na tom ty XT náboje oproti DT?

thx za radu

0 0
    • šlapatko  

Základní rozdíl v nábojích DT a XT shimano je v ložiscích.Dt má průmyslové ložiska,XT konusy.Vozím náby s konusy a v pohodě.Nebál bych se o ně.Vidlice fox jsou na tom dobře.Každopádně mrkni do minulosti,tam je o vilicích fox a jiných moře.

0 0
    • Stumpa  

Ahoj. Vidle od Foxe jsou super,alespon podle mé zkušenosti.Jezdím ji dva roky cca.12000 km a v naprosté pohodě.Náboje XT a DT jsou uplně jiná cenová kategorie a těžko to srovnávat. XT jsou konusy a DT na průmyslech.Ale když se budeš o ty konusy alespon trochu starat tak vydrží docela dlouho.

0 0
      • vlada1983  

a jak sou na tom ty xt náboje když bych je měl s kotoučema? někde sem četl že ty konusy si s kotoučovkama moc netykaj a dřív odejdou… je to pravda?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.