Merida Crossway 300 (2014) nebo Author Grand (2015)

3 nepřečtené
  • zdenkaj

    Zdravím,

    rozhoduji se mezi těmito dvěma koly a nedokážu vůbec posoudit případné rozdíly. Jezdím pouze rekreačně, v létě se chystáme na týden do Alp s dětmi – na pohodu. Prioritou je pro mě asi přesné řazení. U mého stařečka kdysi koupeného v Mountfieldu byl taky dost problém v trhavém pohybu při šlapání – tak to už fakt ne. Poradíte někdo? Předem díky moc.

    Zdeňka

    0 0
    • Erknold  

      Ahoj,

      to že v těch kolech nevidíš rozdíl je dáno tím, že tam prakticky žádný rozdíl není. Ale popravdě, ani jedno bych sobě, nebo své drahé polovičce nekoupil.

      Nicméně, pokud chceš koupit kolo v krámku co máš po ruce, tak to vem čistě podle líbivosti.

      Obě kola mají úplně tu neobyčejnější vidlici. Nějak pružit bude, ale žádný zázrak to není. Řazení je také úplně to obyč. Ale nějak to jako celek asi fungovat bude. Furt to bude lepší než minulé kolo :) Nicméně to bude těžký, méně pohodlný kolo.

      Pokud bys chtěla lepší kolo za tu cenu, musela by ses smířit s tím, že ho koupíš někde přes net. Což není nic tragického na zprovoznění. Pokud máš doma šikovného chlapa, tak úplně v cajku.

      Pak by to mohlo být třeba toto (není tak hezké dle mě), ale každá komponenta je o řadu lepší.

      http://sprinterbike.cz/index.php…

      No a nebo kontaktovat místní stavitele (poslat jim mejla). Na krose v tuté kategorii jsou tu dva chlapíci Scalar a Maajkee. Tak bys měla asi nejlepší kolo a za 16k už by to bylo v porovnání s Autorem, nebo Meridou a pořádný kus lepší kolo.

      0 0
      • zdenkaj  

        Díky za informaci, už jsem proslídila fórum a napsala scalarovi. Tak uvidím, jestli se někam posunu :-). Fórum je skvělý a určitě tu nejsem naposledy. Hezký večer!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.