Měl by zkusit Krále Šumavy?

4 nepřečtené
  • lukas.rusty

    Chystám se na svůj celkem třetí závod a hned to je Král Šumavy :).  Už se moc těšim, snad mam i něco natrénováno. Tak nějak jsem do toho ale zatáh i svýho strejčka.. Je mu 43, kondici ještě snad nějakou má, je to bejvalej Mistr sportu (biatlon), kdysi ujel i na jeden zátah 300km v (silnice), no ale teď nemá naježděno nic.. ale strašně ho to láká.. tak se chci zeptat, já totiž moc nevím do čeho jdu… jestli je vhodný aby si to taky zkusil  zajet, i přes nepřipravenost, nebo ta trať je tak „hardcore“, že by se na to měl vykašlat? :-P možná blbej dotaz, ale tak aby řeč nestála, že :))

    0 0
    • valda.zf  

      neznam tu trat a nevim jak je dlouha,ale pokud nejede na viteztvi a to predpokladam ze nejede:o) tak proc ne at to jede v klidnym tempu a je to:o)

      0 0
    • jIrI___  

      Trať sice neznám, ale řekl bych, že maraton odjede téměř každý. Jestli ho nebude deptat, že nejede na špici tak podle mě to není problém. Vždyť kolik lidí pojme maraton jako takový neobvyklý zpestřující výlet s kamarády. Holt na takových masovkách. Takže já říkám ANO, at´ jede, kdyžtak pokoří aspoň sám sebe :-)

      0 0
    • petebike  

      trat je v pohode, kdyz to vezme pohodovym vyletem tak nema problem -)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.