Mavic Ksyrium Elite 2012 problém

6 nepřečtených
  • TomT

Zdravím. Vždy když jedu na silničce s ksyriama v mokru, ozve se od přední náby hnusnej skřípavej zvuk. Povolil sem to pomocí speciálního klíče od Mavicu, vyndal osu. Překvapilo mě že pod tou černou krytkou už není žádná gumová prachovka nebo něco, krytka byla zevnitř odřená. Po vyčištění a máznutí ok, ale při další jízdě v mokru to skřípalo zas. Nevíte kde bych sehnal schéma složení tý přední náby? Na stránkách mavicu sem nenašel :/

0 0
    • Cavendish  

NA webu jsem našel jen toto http://www.tech-mavic.com/…mes/2_16.pdf a nedělají to ty železné spirálky co jsou na rychloupínácích? Jednou jsem domu za mokra přijel na MTB domů a zadní náboj strašně skřípal. Vyčistil,seřídil a pak se ukázalo že to dělají ty malé mrchy.

0 0
      • TomT  

Tak sem s tím zkoušel točit bez RU a šolíchá se to tam i bez nich:( Měl bych to reklamovat?:/

0 0
      • TomT  

Ale přijde mi zajímavý že to ložisko nezrezlo…čistil sem to až druhej den po tom co jsem to zjistil a ložisko bylo ok.

0 0
        • Cavendish  

No pokud si to vyčistil a seřidil vše jak je a i na prázdno je někde problém tak to reklamuj

0 0
          • TomT  

Po vyčištění, namazání a seřízení se to zas točí normálně bez zvuků, ale hned jak zas jedu v trošku větším mokru tak to opět začne, tak nevím no :/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.