• Mity_Vysocina

Zdravím,

přemýšlím o koupi nových kol – Mavic Crossmax SLR 29 r.2013. Na jediné stránce z mnoha (ani na ofi stránkách výrobce) jsem se dočetl o doporučeném max. váhovém limitu jezdce 85kg. Já vážím cca 83kg, ale zajímalo by mě, zda-li to je nějaký „fake“ nebo s tím máte někdo zkušenost?

Díky za Vaše názory…

http://www.kastar.cz/…-3–2–72.html

0 0
    • ClAyD  

Když se podíváš do historie, tak se tu před chvílí řešilo to samý…

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • kubad  

nepleteš se :D ale nebál bych se nějaká rezerva tam je navíc je to doporučení né limit

CROSSMAX SLR 29

Use: use only on a Cross-country or Cross-mountain MTB fitted with disc brakes.

Any other use (such as on a tandem, road bike, cyclo-cross bike, free-ride or

downhill bike…) is highly inadvisable, is the sole responsibility of the user and

voids the Mavic warranty.

Recommended maximum weight of the cyclist and equipment: 85 kg.

0 0
      • McBlacky  

ono limit má i 26", poslední bez limitu byl model 2007 myslím.

0 0
      • Bombík  

muzu se zeptat.. Neni mi jasne, jak ta kola muzu znicit na asfaltu? Selskym rozumem bych to tipoval naopak – asfalt = mene hrbolu/razoveho namahani = kola mene trpi.. Vysvetli mi to nekdo pls?

0 0
        • McBlacky  

Bylo to tam hlavně v době, kdy silnice neměly kotoučovky. Jinak samozřejmě na silnici se vozí vyšší tlaky a to SLR zabije spolehlivě

0 0
      • Tommy_25  

Ahoj,

Odkud prosím máš toto upozornění o váhovém limitu.

Přímo na stránkách výrobce MAVIC jsem na nic podobného nenarazil a jediný kdo to uvádí na e-shopech v čr je firma KASTAR.

Tom

0 0
        • Vilém  

Je to vynatek z manualu Mavic uvedeny u Crossmax SLR.

0 0
        • kubad  

je to přímo v katalogu Mavic a když to uvádí autorizovaný dovozce – Kastar, tak bych tomu věřil

0 0
    • milanfiala  

mavic crossmax slr maj váhoví limit 85 kg i z kolem a navic max povolena sirka plaste je 2,1 takze za ty prachy bych uz donich nesel

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.