Marzocchi XC 500 nebo RS TORA 318?

4 nepřečtené
  • Kraas

    Nemáte někdo zkušenosti s těmahle vidlema? Do který mám jít? dík.

    0 0
    • coffield  

      Můžu vynášet do nebe Toru 318, ale neznám tu Marzocchi. Takže každopádně Tora SoloAir je dvoukilová vidlice se slušným chodem, i když třeba ve srovnání s pružinovým Reconem tam vidím ještě rezervu. Lock-out není úplný, trošku houpe, ale já jezdím i vidlice bez Lock-Outu a když se správně šlape, tak nehoupají ani ty. Tuhost je (subjektivně) výborná (32mm vnitřní nohy). Je docela nenáročná na údržbu, ale fakticky na ní mám najeto minimum kilometrů, takže těžko říct. S Torou SoloAir neuděláš chybu, pokud ji seženeš za nějakou rozumnou cenu. Za plnou cenu nemá smysl, to by tu pak byl nějaký ten Epicon atd.

      0 0
    • fichtl  

      Mám Doma XC 500 Retro r.v.07 a musim říct že jsem spokojenej, systém TST5 funguje tak jak tvrděj a celková funkčnost je optimální k ceně za kterou se prodává.. Vozil jsem jí nak na tvrdym rámu tak i teď na fullu a opravdu nemám výtky.. Kamarád má Toru a řekl bych že spolehlivost je tak nějak stejná.

      0 0
    • Luk02  

      Se vzduchovu Torou neuděláš chybu má jí přítelkyně, a zatím bezproblémů.S tou XC 500 Ti neporadím. U Tory je potřeba zvážit, jestli nepřidat na Recona je o něco lehčí.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.